MICROCURRENT YÜZ BAKIMI NEDİR?
Ana Sayfa Cilt Bakımı MICROCURRENT YÜZ BAKIMI NEDİR?

Cilt Bakımı

MICROCURRENT YÜZ BAKIMI NEDİR?

Microcurrent (mikro akım) bir süredir yaşlanma karşıtı tedavide o kadar başarılı oldu ki, “Ameliyatsız Yüz Gerdirme” olarak adlandırılmaya başlandı bile. Ve iyi bir sebepten dolayı! Sizi anında gençleştiren bu yüz bakımı hakkında bir şeyler duyduğunuzda, muhtemelen aklınızda pek çok soru vardır. Bu ne? O nasıl çalışır? Güvenli mi? Botoks ve dolgu maddelerinin bu doğal alternatifi cildinizi değiştirecek ve size daha genç görünen, pürüzsüz ve gerilmiş bir yüz kazandıracak!

Microcurrent Yüz Bakımı Nedir?

 Genellikle “doğal” yüz gerdirme olarak anılan mikro akım, cildinize ve yüz kaslarınıza odaklanan bir yüz bakımıdır. Boynunuzda yaşlanmayla doğal olarak tonunu ve sıkılığını kaybeden 43 yüz ve 26 kas vardır. Mikro akım yüz bakımı, tüm bu kasları “çalıştırmak” ve cildinizi şekillendirmeye yardımcı olmak için vücudunuzun elektrik akımlarını hücresel düzeyde taklit eden düşük voltajlı elektrik akımları (dolayısıyla “mikro” akım) yayar. Kasları ve cildi şekillendirir, sıkılaştırır ve kaldırır. Sonuç, sıkılaşmış bir cilt ve belirginleşmiş yüz hatları, hem de güvenli ve ağrısız bir şekilde!

Nasıl Çalışır?

Mikro akım, elastin ve kolajen gibi yapısal proteinlerin oluşturulmasına ve uyarılmasına yol açan ATP (Adenozin trifosfat) üretimini teşvik eder. Kolajen, vücudunuzun kas inşa etmek için kullandığı ana proteindir. Bu yüzden bu yüz bakımı yüzünüz için bir egzersiz işlevi görür. Dahası, noninvaziv tedavi, vücudun doku onarımına neden olan doğal sinyallerini tetikler. Bu, hücresel düzeyde doğal cilt iyileştirici kimyasalların salınmasına neden olur. Sonuç olarak hasarlı cilt onarmaya başlar ve kolajen üretimi uyarılır.

FOREO BEAR™ Nedir Ve Nasıl Çalışır?

FOREO’nun yeni BEAR microcurrent serisi, yaşlanma karşıtı bakımı bir üst seviyeye taşıyor. FOREO BEAR ™ ile nazik T-Sonic ™ titreşimler yüze masaj yapıp, genç bir ışıltı için cildi aydınlatırken, microcurrent (mikro akım) küreleri cildin doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları ile yüzünüzün sıkılaşmasını sağlıyor. FOREO BEAR ™, piyasadaki mikro akım cihazları arasında, patentli Anti-Shock System™’e sahip tek cihazdır. Anti-Shock System, cildinizi mikrosaniyeler içinde defalarca tarayarak cildinize uygun seviyede mikro akımı, tam hissetme eşiğinizin altında size sunar. Bu sayede mikro akımdan gelen elektriğin cildinizi çarpma olasılığını önler ve her seferinde sabit kaliteli bakım için maksimum rahatlık ve etkinlik sağlar. Bu da FOREO BEAR™‘ı DÜNYANIN EN GÜVENLİ MİKRO AKIM CİHAZI yapıyor. FOREO BEAR ™‘ın microcurrent (mikro akım) kürelerini yüzünüzde gezdirin ve vücudunuzun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları ile kolajen üretimini, elastin onarımını ve yüzünüzün sıkılaşmasını sağlayın!

 

FOREO BEAR™ Yüz Bakımı Gibi Hissettirir, Egzersiz Gibi Sıkılaştırır

Microcurrent Yüz Bakım Güvenli Midir?

 Endişelenmeyin, nüfusun çoğu için acısız ve güvenlidir. Bununla birlikte, tedavi düşük dereceli bir elektrik akımı kullanır. Bu nedenle, kalp pili veya herhangi bir kalp rahatsızlığı olan kişiler ile hamile kadınlar mikro akım tedavisinden kaçınmaları tavsiye edilir. En önemlisi, herhangi bir tedaviye başlamadan önce her zaman bir alerji veya cilt hassasiyetini doktorunuzla veya estetisyeninizle konuşmalısınız.

FOREO BEAR ™’ın mikro akım özelliği, optimum iletkenlik için gerekli koruyucu serumla birlikte kullanıldığında güvenli ve ağrısız bir yüz sıkılaştırma teknolojisidir. Ayrıca FOREO BEAR ™’a patentli Anti-Shock System™ eşlik ederek onu dünyanın en güvenli microcurrent cihazı yapıyor. Gelişmiş sensörler cildinizin dayanıklılığını ölçer ve otomatik olarak herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu ayarlar.