MR BURBERRY
Ana Sayfa Parfüm MR BURBERRY

Erkek

MR BURBERRY

İngilizlerin asalet ve lüksünü temsil eden ve dünya modasının öncülerinden biri olan Burberry erkek parfümlerine adeta yeni bir bakış açısı getiriyor.

Mr Burberry şişeleri, ikonik heritage trençkot ve onun özel tasarım ayrıntılarından ilham alınarak tasarlandı. Cesur kemik görünümlü kapak, trençkotun özgün düğmelerini hatırlatırken; elle bağlanan ve İngiliz dokuması gabardin rengi fiyongu ise 100 yılı aşkın bir süre önce Thomas Burberry tarafından icat edilen kumaşa bir övgü olarak sunulmaktadır. İkonik Burberry Heritage trençkottan esinlenilerek tasarlanan Mr Burberry erkeğinin kokuları, kontrastlar şehri Londra’nın özünü ve Burberry mirasını yansıtır. Eski ve yeni, klasik ve modern, aykırılık ve zıtlıklar…

Siz de kendi ikonik kokunuzu bulmak ve İngiliz mirasını temsil etmek için hangi Mr Burberry’i tercih edersiniz?

MR BURBERRY EDT – ENERJİK, ÇAĞDAŞ, ZARİF

Mr. Burberry Eau de Toilette, klasik İngiliz parfümünü beklenmedik bileşenlerle harmanlar. Mr. Burberry EDT’nin kokusu, zamanın Burberry erkeğini her şeyiyle yansıtır. Zarifliği asi ruhuyla harmanlayan, karşıtlıkları bir arada taşıyan bir beyefendi… Yaşadığı kent Londra’nın şekillendirdiği stil ve karakteri; ince, duygusal ve umarsız..

Çarpıcı parlaklığıyla zarif Mr. Burberry, atmosferin ahengini canlandırıcı greyfurt ile belirler. Kokunun etrafında oluşturduğu erkeksi ahenk, kakulenin baharatlı hissi ile sofistike havaya bürünür. Hafif ve parlak alt notada ise, vetiverin enerjik çekiciliğine övgüde bulunur. Guayak ağacı ile derinleşen koku, pürüzsüz topraksı hissinden taviz vermeden zengin tütsülü bir karaktere bürünür.

Francis Kurkdjian’a göre; Mr. Burberry EDT yapısında modern ama klasik bir İngiliz çizgisi ile çağdaş ve erkeksi bir duygusallığı yansıtıyor. Bu duygusallığı teninde keşfetmeye hazır mısın?

MR BURBERRY EDP – SICAK, ŞEHVETLİ, ZARİF

Mr Burberry Eau de Parfum, gece vakti Londra’nın beklentisinden ve özünden esinlenerek yaratılmıştır. Parfüm, sıcak, şehvetli ve odunsu içerikleri ile İngiliz parfümerisinin klasik kokularını bir araya getirir. Kontrastların erkeği; klasik ama modern, sofistike ama şehvetli, isyankar bir tavırla İngiliz zarafetini taşır.

Mr. Burberry Eau de Parfum, daha derin bir şehvetin kilidini açarken Eau de Toilette’nin erkeksiliğini de korumaktadır. Üst notasındaki taze ve aromatik tarhun otu ile rahatlatıcı baharatlı tarçın, orta notasındaki zengin paçuli ve alt notasındaki amber ve dumanlı vetiver ile birleştirerek Londra’nın özünü ortaya çıkarır. Mr. Burberry Eau de Parfum  ile Londra’nın özünü keşfetmeye ne dersin?

MR BURBERRY INDIGO – FRESH, ENERJİK, RAHATLATICI

Mr Burberry erkeğimiz bu kez, özel bir haftasonu kaçamağı için Londra’nın dışına, Güney İngiliz kıyılarına götürürerek hayatınızı yaşamanın farklı yollarını sunuyor. Mr Burbery, sizi bu kez iş hayatının getirdiği stres ve şehrin yoğunluğundan uzaklaşarak rahat tavrın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Diğer Mr Burberry parfümlerinin yaratıcısı olan ünlü parfümör Francis Kurkdjian tarafından yaratılan Mr Burberry Indigo Eau de Toilette, İngiliz kıyılarındaki keskin havayı anımsatan turunçgil ve odunsu notalarla taze ve enerjik bir koku sunar. Aromatik menekşe yaprakları, bahçe nanesi biberiye ve limon notaları parfüme canlılık katarken, amber ve meşe yosunu parfüme derinlik katar. Londra’dan ayrılmaya ve yeni bölgeleri keşfetmeye hazırlanın!