MUSC NOIR ROSE NARCISO RODRIGUEZ FOR HER
Ana Sayfa Parfüm MUSC NOIR ROSE NARCISO RODRIGUEZ FOR HER

Parfüm

MUSC NOIR ROSE NARCISO RODRIGUEZ FOR HER

 

Koleksiyonun ikonik yeni kokusu olan MUSC NOIR ROSE ile Narciso Rodriguez kişiye özel, For Her kadınının gerçek benliğini ve kadınlığının en eşsiz yönlerini ortaya çıkaran yepyeni bir koku sunuyor.

Cildinizine Özel Bir Koku

 

Musc Noir Rose, dumanlı pembe şişesinde, sıcak ve bağımlılık yapan çiçeksi amber kokusunu ortaya çıkarıyor. Üst notalarda bergamot ve ardından sümbülteber parfüme parlak bir ışıltı getiriyor. For Her serisinin imzası olan misk, kokunun çiçek buketini büyütürken, alt notalar sıcak oryantal vanilya vurgulanıyor.

 

Musc Noir’nın Daha Çok Çiçek Açan Ve Yapraklı Versiyonu

MUSC NOIR’dan daha şehvetli ama daha az karanlık olan kehribar çiçekli MUSC NOIR ROSE, yoğun sümbülteberden yeni bir buketle çiçek açıyor. Güneş gibi parlak, ışıltılı ve kremsi yönüyle daha derin bir kişisellik duygusu yaratıyor.  Ve böylece merkezinde yer alan misk imzasına da atıfta bulunuyor. Işık ve gölge arasındaki zıtlık ise Bergamotun ışıltısı ve pembenin tonuyla vurgulanıyor.

 

 

Narciso Rodriguez For Her Serisi ile Kendi Kokunu Yarat!

Tek başına sürüldüğünde hassas bir şekilde şehvetli ve son derece bağımlılık yaratan MUSC NOIR ROSE, kişiye özel kat kat sürme ritüeli aracılığıyla sonsuz olasılıkları ortaya çıkarıyor. PURE MUSC ile birleştirildiğinde, her bir bileşimin notaları kusursuz bir şekilde bir araya gelerek yeni ve tamamen özel bir koku yaratıyor. PURE MUSC, MUSC NOIR ROSE‘un şehvetli buketini büyüterek, görkemli ışıltısını portakal çiçeği, yasemin ve ylang-ylang özüyle güçlendiriyor.

 

 

MUSC NOIR ROSE, modern kadınlığın bitmeyen hikayesinde For Her serisinde yeni bir sayfa açıyor.

 

 

İkonik FOR HER Koleksiyonu Keşfedin!