MY WAY İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?
Ana Sayfa Parfüm MY WAY İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Parfüm

MY WAY İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Giorgio Armani, feminenliğin derin ve özgür ruhlu yeni vizyonunu temsil eden, sürdürülebilirliğe olan bağlılık ilkesiyle tasarlanan yeni kadın parfümü MY WAY’i sunar.

Parfümün mottosu “I am what I live” deneyimlerimizin ve yaşadıklarımızın benliğimizi oluşturduğunu savunuyor. Hiç bitmeyen bir arayış ve kurduğumuz anlamlı bağların ruhunu özümseyen MY WAY, hem kendimize hem dünyaya güçlü ve anlamlı bir bildirge: Sadece kendi yolundan git.

Beyaz çiçeklerden oluşan bir buketi andıran MY WAY, dünyanın dört bir yanından toplanan eşsiz güzellikteki içerikleri ve ileri teknik harmanlama yöntemleri ile sizi aydınlık bir kokusal yolculuğa davet ediyor.

Giorgio Armani estetiğine sadık kalınarak tasarlanan parfüm şişesi ile MY WAY, ilk görüşte fark edilen kontrast renkleri, iddialı kıvrımları, temiz hatları ve pembe özü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sürdürülebiliğe olan bağlılığı ile yeniden doldurulabilir olma özelliğini sunuyor.

MY WAY, Giorgio Armani’nin uzun zamandır devam eden sürdürülebilirliğe olan bağlılığını yeniden doldurulabilir ve geri dönüştürülmüş malzemeler ile yeniden hayata gelen parfüm şişesi ve karbon nötr bir şekilde üretilmesi gibi eylemler ile yansıtıyor. Giorgio Armani aynı zamanda yerel sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışarak, adil ticaret ilkesiyle ve Sosyal Sorumluluk bilinciyle elde edilen doğal içerikler kullanmayı tercih ediyor.

ÖZÜNDE DOĞAYA SAYGI VAR

Giorgio Armani, markasının çevresel etkilerini azaltmaya kendisini adamıştır. Bunun sebebi tasarımcının doğadan aldığı ilham ve tasarımlarının imzası olan zamansızlık arasındaki süregelen diyalogdur.

Armani Beauty, doğal kaynakların sürdürülebilir ve sorumlu bir şekilde kullanıldığından emin olmak şartıyla parfümde doğal içeriklerin kullanılmasını tercih ediyor. Bunun için yerel sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek ekonomik dezavantaja sahip üreticilerin desteklenmesini sağlıyor.

Doğayı önceliklendiren bir düşünce yapısı ile çevresel etkiyi azaltmak amacıyla hayata geçirilen eylemlerinin ötesinde, MY WAY yeni bir taahhüdün başlangıcını işaret ediyor: İklim değişikliği ve biyolojik çeşitliliğin erozyonuna karşı mücadele ediyor.

5 yıllık yeni bir eylem planının sonucu olarak MY WAY, parfüm dünyasında yerini aldığı tarihten itibaren karbon nötrlüğüne ulaşıyor. Armani Beauty aynı zamanda 2025 yılına kadar karbon ayak izini %25 daha azaltmayı ve tüm ürünleri için karbon nötrlüğü sağlamayı taahhüt ediyor.