MyCLARINS SERİSİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı MyCLARINS SERİSİ

Cilt Bakımı

MyCLARINS SERİSİ

MİLENYUM GENÇLİĞİ, yeni nesil gençlik; iyimserdir, maceraperesttir ve hayatı dolu dolu yaşar. Dijital dünya hayatlarının bir parçası ve sağlıklı yaşamsa diğer parçasıdır. Tüketim alışkanlıkları, marka tercihleri, değerler, kişilik ve genel yaşam görüşü açısından önceki nesillerden oldukça farklıdırlar. İşte bu noktada, onların hayatlarına uyum sağlayacak ve beklentilerini karşılayacak harika bir cilt bakım serisi sunuyoruz; MyCLARINS.

MyCLARINS, cildin sağlıklı olması için en iyi doğayı sunan, siz 30 yaşın altındaki kadınlar için yeni nesil bir cilt bakım serimizdir. Cilde detoks yaptırarak zararlı olanları atar, iyi ve sağlıklı olanı korur. Bunun yanı sıra cildin kalitesini arttırır, nem ve parlaklık sağlar.
Vegan Dostu olan bu seri %88 doğal içerikten oluşur. Genç Hindistan cevizi cildi beslerken, Alp Gülü Özü cilde detoks yaptırır. Böylece cilt sağlıklı görünümünü sürdürmeye devam eder.
MyCLARINS seri toplamda 11 üründen oluşmaktadır. Temizleme ve nemlendirici ürünlerimizin yanı sıra özel ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek hedef odaklı ürünlerimiz de yer almaktadır. ( Siyah nokta, cilt parlaması, gözenekler, yağlanma vb…).
En çok sevilen ürünler arasında yer alan “RE-FRESH Hydrating Beauty Mist” cilde gün içinde eksilen nemini takviye eder. Makyaj altına ve üstüne rahatlıkla kullanılabilir.

RE-BOOST Hydrating Creams

Cilt tipine özel nemlendiriciler , cildinizi nemlendirmekle kalmaz aynı zamanda cildinize detoks yaptırarak sağlıklı görünümünü de geri kazandırır.

 

Son olarak, Clarins markası gibi, MyCLARINS markamız da çevreye duyarlı olmaya devam ederek ambalajlarını geri dönüşüme uygun üretmeyi sürdürüyor.