NARS İLE BÜYÜLEYİCİ DOĞAL BRONZLUK 

Ana Sayfa Güzellik İpuçları NARS İLE BÜYÜLEYİCİ DOĞAL BRONZLUK 


Cilt Bakımı

NARS İLE BÜYÜLEYİCİ DOĞAL BRONZLUK 


Yaz döneminin vazgeçilmezi olan bronz teni, doğal bronzluk veren NARS Bronzing koleksiyonunda yakala ve kusursuz görünüme hazır ol!
Doğal bronz yaz makyajının vazgeçilmezleri; büyüleyici bakışlar, çekici dudaklar ve sağlıkla ışıldayan bir cilt ise NARS Bronzing koleksiyonu tam da sana göre.

NARS dünyasını Sephora’da keşfetmek için tıkla!

DOĞAL BRONZ GÖRÜNÜM; GÜNEŞ ÖPÜCÜĞÜ

NARS Bronzing pudraları yeni mat serisiyle birlikte artık 8 farklı renkte. İçerisindeki altın ışıltılı pudralarını cildine kolaylıkla uygulayarak anında sıcak bir görünüm kazandırarak güneş öpücüğünü cildinde hissedebilirsin. İpeksi mat pudraları ise yüzünüze derinlik ve boyut katarken aynı zamanda dengeli bir bronzluk kazandırır.

BÜYÜLEYİCİ IŞILTILI BAKIŞLAR

NARS Powerchrome Eye Pigmentlerin sıcak ve aydınlık tonları sayesinde ışıldayan gözlerle bakışları üzerine çekecek. İster toz olarak uygula, ister ıslatarak kremsi bir görünüm elde et. İster fırçayla, ister parmağınla ufak dokunuşlarla uygula, işte şimdi büyüleyici bakışlarınla hazırsın!

ÇEKİCİ DOLGUN DUDAKLAR

NARS Oil Infused Lip Tint’lerin bronz tonları ile güneş öpücüğünü dudaklarında hisset. İçeriğindeki Nar Özü sayesinde dudaklarını nemlendirir ve bıraktığı ışıltılı renk ile dudaklarını dolgun gösterebilirsin

.