NARS’IN İKONİK ORGASM SERİSİNE YENİ BİR YORUM: “THE ORGASM X”
Ana Sayfa Makyaj NARS'IN İKONİK ORGASM SERİSİNE YENİ BİR YORUM: "THE ORGASM X"

Güzellik İpuçları

NARS’IN İKONİK ORGASM SERİSİNE YENİ BİR YORUM: “THE ORGASM X”

NARS’ın ikonik rengi Orgasm’ın ilhamıyla tasarlanan “The Orgasm X” koleksiyonu daha da derin bir tutku yaratarak pembenin tüm kışkırtıcı tonlarıyla sizi bekliyor. Büyüleyici bir görünüme hazır olun!

DOĞAL IŞILTILI GÖRÜNÜM: ORGASM X CHEEK PALETTE

ORGASM X koleksiyonu ile daha derin bir tutku yaratan NARS, doğal ışıltıyı ve masum pembeliği, daha güçlü mercan rengi ile aynı palette buluşturuyor.

Bu palette yer alan Orgasm Altın Işıltılı aydınlatıcı ile ifadenizi vurgulayabilirsiniz. Olmazsa olmaz Orgasm rengi bu paletin merkezinde! Diğer bir tarafında ise altın ışıltılı güçlü mercan rengi ile serinin yıldızı ORGASM X, böylesi derin bir efekt, göz alıcı sıcak ifadeyi deneyimlemek kendinizi iyi hissettirecek…

Bu paleti yanak ve göz uygulamalarında çok amaçlı hala getirerek pratikliğin keyfini yaşayın, monokromatik uygulamaların sıkça tercih edildiği bu günlerde, işinizi oldukça kolaylaştıracak bir palet. Gelelim dudaklara ve artık dudaklarınızın Orgasm noktasına ulaşma vakti.

ÖPÜLESİ, PÜRÜZSÜZ DUDAKLAR: ORGASM OIL INFUSED LIP TINT

Oil Infused Lip Tint’ler içeriğinde ki ahududu çekirdeği yağı ve nar özü ile dudakları nemlendirerek korurken, A ve E vitaminleriyle dudaklarını besler ve çevresel faktörlere karşı korur. Ve sonuç neme doymuş karşı konulamaz rengi ile pürüzsüz dudaklar.

ÇARPICI BAKIŞLAR: ORGASM EYESHADOW PALETTE

Yüksek pigmentli, kadifemsi dokusu ve ışıltılı göz alıcığı ile heyecan veren Orgasm ışıltısının tüm tonları tek bir palette. Üstelik mini boyu ile her zaman yanınızda!