NATASHA DENONA İLE HIZLI İPUÇLARI VE PÜF NOKTALARI


Ana Sayfa Makyaj Yüz NATASHA DENONA İLE HIZLI İPUÇLARI VE PÜF NOKTALARI



Makyaj

NATASHA DENONA İLE HIZLI İPUÇLARI VE PÜF NOKTALARI



Natasha Denona makyaj markasının kurucusu ve yaratıcısı olan dünyaca ünlü makyaj sanatçısı Natasha Denona, kristal ve incilerden yapılmış saf pigment birleşimlerinin de dahil olduğu zarifçe formüle edilmilş ikonik ürünlerden oluşan bir koleksiyon yarattı.

 

Ürünler & Eğitim

Bir sanatçı olarak daima tecrübelerinden ilham alan Natasha, hem hızlı ve kolay hem de profesyonel seviyede sonuçlar elde edebilmek için paletlerini ve formüllerini benzersiz bir yapı ve renk uyumuyla tasarlıyor.

 

İkonik Göz Makyajı Teknikleri

Natasha’nın vazgeçilmez klasik göz farı paletlerinin tasarımı, profesyonellik kazandıran ve kullanımı kolaylaştıran detaylarıyla dikkat çekiyor. Paletlerin her birinde renkler, olası görünümleri kafanızda canlandırmanıza yardımcı olacak ve çok fazla ton seçeneğiyle kafanızı karıştırmayacak şekilde düzenlendi.
Gözlerinizi ön plana çıkarmak için ND’nin aşağıdaki 3 renk tekniğini uygulayabilirsiniz:

1. Gözlerinize derinlik ve boyut kazandırmak için en koyu tonu seçin ve kirpik çizgisinin diplerine uygulayın

2. Orta tonlardan birini kullanarak bu iki rengi birbiri ile karıştırın
3. Son olarak, farı dağıtmak ve gözlerinizi ön plana çıkarmak için en açık tonu veya geçiş tonunu kullanın

Hızlıca büyüleyici bir gece makyajı elde etmek istiyorsanız göz kapağınızın üzerine veya gözünüzün iç köşesine metalik veya duo chrome tonlarından birini uygulamayı unutmayın. 

Mini Glam Eyeshadow Palette ile Gündüz Makyajından Gece Makyajına Kusursuz Geçiş Videosundaki makyajı nasıl yapacağınızı öğrenmek için bu videoyu izleyin.

Dikkat Çeken Hatları Aydınlatın

Yüzünüze doğal bir parlaklık ve derinlemesine bir ışıltı kazandırmak için ND’nin ikonik krem aydınlatıcı formülünü uygulayın ve sonrasında ND’nin pudralı aydınlatıcısıyla sabitleyin. Bu size hem ışıl ışıl bir görünüm kazandıracak hem de etkisinin gün boyu sürmesine yardımcı olacak!  

ND, krem ve pudra formüllerin yer aldığı hepsi bir arada yüz paleti serisini sizin için tasarladı. Böylece istediğiniz görünüme uygun olarak ışıltınızı kendiniz belirleyebilirsiniz. ND’nin en çok satan yüz paleti Bronze Cheek Face Glow Paletini nasıl kullanacağınızı ve Natasha’nın özel tekniğiyle doğal, canlı bir parlaklığı nasıl elde edeceğinizi öğrenmek için bu videoyu izleyin.

 

Dudaklar İçin İpuçları

Mükemmel cilt tonunuzu mu arıyorsunuz?

ND, en açıktan en koyuya kadar tüm cilt tonlarını daha da güzel gösterecek 4 farklı alt tondaki 20 cilt renginden oluşan ve kendi imzasını taşıyan I Need A Nude Lipstick Koleksiyonunu tasarladı ve kadınların mükemmel cilt tonunu bulmasını kolaylaştırdı

 

Natasha Denona’dan Profesyonel Bir İpucu

Doğal cilt tonunuzdan bir ton koyu bir renk seçerek mükemmel cilt renginizi hızlıca bulabilirsiniz. 
Ombre dudaklar istiyorsanız tek yapmanız gereken cilt tonunuzdan bir ton açık bir renk seçmektir. Daha koyu olan tonu dış köşelere, daha açık olan tonu da iç köşelere uygulayın.

 

Tüm Natasha Denona ürünlerini görmek için sephora.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.