NATASHA DENONA VE BENZERSİZ FORMÜLE SAHİP İKONİK FARLARI
Ana Sayfa Makyaj Göz NATASHA DENONA VE BENZERSİZ FORMÜLE SAHİP İKONİK FARLARI

Makyaj

NATASHA DENONA VE BENZERSİZ FORMÜLE SAHİP İKONİK FARLARI

Natasha Denona – Pigment Pro 

 

Ödüllü bir makyaj sanatçısı olarak 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Natasha, tecrübelerini  yüksek kaliteli pigmentlere ve görünümlere sahip vazgeçilmez ürünler tasarlayıp geliştirmek için kullanıyor. Geliştirdiği çığır açıcı formüller, Natasha’nın profesyonel yeteneklerini pratik, günlük ürünlerle ve uygulama teknikleriyle bir araya getirerek modern güzellik sektörüne yön veriyor.

“Tüm makyaj severlere kullanımı kolay ve profesyonel seviyede ürünler tasarlamak için her bir formülü başından sonuna kadar bizzat laboratuvarda geliştiriyor ve mümkün olan en yüksek kaliteli malzemeleri kullanıyorum.” – Natasha Denona 

Natasha’nın saf pigmentlerden oluşan göz farları, hem makyaj sanatçıları hem de hayranları arasında vazgeçilmez bir klasik haline geldi. Benzersiz bir kadifemsi doku oluşturan kristaller ve inciler sayesinde herkesin beğenisini toplayan ürün formülleri, kusursuz şekilde harmanlanıyor ve hem daha uzun süreli hem de daha rahat şekilde kullanılabiliyor.

ND’nin çeşitli doku ve görünümlere sahip ikonik göz farı formülleri arasında Kremsi Mat, Krem Pudra, Işıltılı Krem Pudra, Chroma Crystal, Duo Chrome ve Metalik seçenekleri yer alıyor.


Pigment Yerleşimi

Natasha, yenilikçi formüllerin de ötesinde her bir paleti titizlikle hazırlayıp düzenleyerek hem çeşitli renk kombinasyonlarını ve farklı görünümleri bir araya getiriyor hem de bunlar için ilham kaynağı oluyor.

 

“Paletlerimin kapağını açtığınızda olay makyaj yapmanın ötesinde muhteşem bir deneyim haline geliyor.”

15 ve 28 renkli paletlerde yatay, dikey, çapraz veya dörtlü olarak bir araya gelen 3 ila 4 far tonunu birlikte kullanarak mükemmel bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

 

 

Üstelik mini boy paletlerin her birinde açık, orta, koyu ve metalik tonlar yer alır, böylece tüm temel renklere sahip olursunuz!

 

 

Tüm Natasha Denona paletlerini ve ürünlerini görmek için sephora.com.tr adresini ve Sephora Mobil Uygulamasını ziyaret edebilirsiniz