NEMİNİ KAYBETMİŞ CİLTLERE ÖZEL EL BAKIM ÖNERİLERİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı NEMİNİ KAYBETMİŞ CİLTLERE ÖZEL EL BAKIM ÖNERİLERİ

Cilt Bakımı

NEMİNİ KAYBETMİŞ CİLTLERE ÖZEL EL BAKIM ÖNERİLERİ

Su, sabun, dezenfektan, %80 alkol içerikli kolonya… Ellerimiz son üç aydır bu kombinasyona normalden daha fazla maruz kalıyor. Yan etkileri ise her yıkamadan sonra daha fazla kuruyan ve sertleşen bir cilt yapısı olarak karşımıza çıkıyor.

Cilt, su ve kimyasallara daha fazla maruz kalması nedeniyle yapısındaki doğal yağları zaman içerisinde kaybetmeye başlıyor. Bunun sonucunda oluşan kuruluk, deri bariyerinin bozulmasına neden olabiliyor. Kuru cilt çatlak oluşumuna neden olup cildin mikrop geçirgenliğini arttırabiliyor.  Minör deri enfeksiyonları, alerjiler ve yanma-batma hissi de, kuruluğu izleyen diğer problemler olarak karşımıza çıkabiliyor. 

Krem sürmek özellikle bu dönemde el hijyeninin bir parçası olarak günlük hayatımızda çok daha fazla yer alması gereken bir rutindir. Yağ bazlı kremler, ciltteki yararlı yağların zaman içerisinde kaybolmasını ve kuruluğu önlemede büyük rol oynayarak, mikroplara karşı savunma mekanizması oluşturma konusunda cildi destekliyor. 

EL KREMLERİ 

Gün içinde elinizi her yıkadıktan sonra uygulayabilirsiniz. 

SEPHORA COLLECTION El Kremleri:

Kolay emilen, yağlı his bırakmayan yapısı ve içeriğindeki doğal yağlarla cildinizi canlandırıp yumuşamasına yardımcı olur. 

REBUL Mine Çiçeği & Zencefilli El Kremi:

İçeriğindeki yüksek E vitamini ve antioksidanlar, cildinizin güçlenmesine yardımcı olur.

BIOTHERM – BIOMAINS El Kremi:

Cildinizin daha etkili bir çözüme ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız; dermo kozmetik ürünleri deneyebilirsiniz. Biomains, yaşlanma karşıtı destekleyici özelliği ve UV filtresiyle lekelenmeye karşı cildi korumaya ve cildin nemlenmesine yardımcı olur.

 

EL MASKELERİ

15 dakika, Sephora Collection maskelerinin cildinizin beslenmesine yardımcı olarak, yumuşak bir his bırakması için yeterli! Haftalık cilt bakımınıza el maskelerini ekleyebilirsiniz.