NUDE RENKLERE HUDA BEAUTY YORUMU
Ana Sayfa Makyaj Göz NUDE RENKLERE HUDA BEAUTY YORUMU

Makyaj

NUDE RENKLERE HUDA BEAUTY YORUMU

Nude renkler hakkında her şeyi bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Şimdi nude renkleri bir de Huda Kattan ile keşfedin. Karşınızda Nude Obsessions far paletleri!

NUDE OBSESSIONS, HUDA BEAUTY’NİN YENİ GÖZBEBEĞİ

Huda bizi bir kez daha sıcak, seksi ve karşı konulmaz doğal far paletleri ile baş başa bırakıyor. Light, Medium ve Rich adlı far paletleri, tüm cilt tonlarına ve göz renklerine hitap ediyor. Her palet kadifemsi, mat ve parlak tonlara, metalik efektli göz farlarına sahip. İpeksi dokulardaki farların birlikte kullanılması ise oldukça basit.

 

NUDE OBSESSIONS LIGHT : TOPRAK TONLARININ DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ

Bu palet en açık ve ultra parlak tonları içeriyor. Nude Light, hem sıcak hem de soğuk tonlardaki kremsi pralin renkleri dengede tutuyor. Derin görünümler için kahverengi ve şampanya tonlarının yanı sıra, lavanta ve leylak renklerini de bir arada sunuyor.

NUDE OBSESSIONS MEDIUM: MÜKEMMEL DENGE

Nude Medium çok yönlü far paleti, pembe ve kahverengi tonlarını birleştiren adeta zengin baharatlı bir karışım gibi. Metalik, parlak, sıcak, sarı ve rose gold tonlarına, bakır, gül kurusu, mercan ve farklı toprak tonlarına sahip olan bir far paleti. Ufak bir sır: Medium’un, Huda’nın favorisi olduğu söyleniyor…

NUDE OBSESSIONS RICH: VOILA!

Nude Rich, kremsi mat yapıda açık ve koyu kahverengi, koyu kırmızı, gül kurusu ve pembe alt tonlardaki renkleri içeren zengin bir palettir. Açık altın, bronz ve koyu kahverengi metalik renkler paleti tamamlar. Yoğun pigmentli renklere sahip göz makyajınız için doğadan ilham alın!