ORIGINS MEGA-MUSHROOM’UN DOĞUŞU : SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN GÜNLÜK BAKIM RUTİNİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı ORIGINS MEGA-MUSHROOM'UN DOĞUŞU : SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN GÜNLÜK BAKIM RUTİNİ

Cilt Bakımı

ORIGINS MEGA-MUSHROOM’UN DOĞUŞU : SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN GÜNLÜK BAKIM RUTİNİ

Günlük rutinimizde çoğunlukla maruz kaldığımız kirlilik, stres ve hava koşulları cildimizi hassaslaştırır. Origins cildin tüm parlaklığını ve sağlıklı görünümünü geri kazanabilmesi için Mega-Mushroom serisini tasarladı. Daha sağlıklı ve temiz bir cilt için serinin ürünlerini nasıl kullanacağınızı adım adım açıkladık.

Mega Mushroom Yatıştırıcı Tonik Losyonu

Tahriş etmeyen, yatıştırıcı özellikleriyle bilinen Peishi, fermente edilmiş Chaga, Pösteki mantarları ve yalancı iğde bileşenlerinden oluşan Mega-Mushroom tonik losyonunu temizlediğiniz cildinize sabah ve akşam olacak şekilde uygulayabilirsiniz.
Kullanım için parmak uçlarına birkaç damla dökün ve ardından tüm yüze hafif bir basınçla uygulayın.

Mega Mushroom Gelişmiş Formüllü Yüz Serumu

Bakım ritüelinin ikinci adımı: Serum. Sabahları Mega Mushroom yatıştırıcı tonik losyondan sonra, cildi zararlı çevresel etkilerden korumak için, akşamları da sakinleştirmek ve yatıştırmak için bu serumu kullanabilirsiniz.
Kullanım için, Mega Mushroom Yatıştırıcı Tonik Losyonu ile aynı adımları uyguluyoruz : Parmak uçlarınıza birkaç damla dökün ve serumu yüzünüze uygulayın.

Ginzing Origins Canlandırıcı Göz Kremi

Yorgunluk, bakışlarınızdaki enerjik ve canlı görünümü yok edebilir! Gözlerinizin altındaki koyu halkaları ve şişlikleri azaltmak için, kahve ve ginseng bazlı Ginzing Origins canlandırıcı göz kremini denemenizi tavsiye ediyoruz.
Kullanım için, parmak uçlarınızı kullanarak göz çevrenize hafifçe uygulayın.

Mega Mushroom Su Bazlı Nemlendirici Jel

Mega Mushroom Su Bazlı Nemlendirici Jel, ultra hafif ve yağsız dokusu sayesinde, cildi anında nemlendirir ve cilt yapısının yeniden dengelenmesine yardımcı olur. Böylece kusurların ortaya çıkmasını önler ve kızarıklığı azaltır.
Kullanım için, tonik losyon ve serum gibi, parmak uçlarınızı kullanarak tüm yüz ve boyuna hafifçe uygulayın.