ORIGINS VE FOREO İLE İDEAL CİLT BAKIM RUTİNİNİZİ OLUŞTURUN
Ana Sayfa Cilt Bakımı ORIGINS VE FOREO İLE İDEAL CİLT BAKIM RUTİNİNİZİ OLUŞTURUN

Cilt Bakımı

ORIGINS VE FOREO İLE İDEAL CİLT BAKIM RUTİNİNİZİ OLUŞTURUN

DOĞA VE TEKNOLOJİNİN GÜCÜ İLE ETKİLİ CİLT BAKIMI

Sağlıkla ışıldayan bakımlı bir cildin olmazsa olmazı derinlemesine arındırmak ve cilt tipine uygun nemlendirici kremler ile bakımı tamamlamaktır. Cildiniz ister kuru ister yağlı olsun, önce iyi bir cilt temizliği sonrasında da iyi bir cilt bakımı, cilt bakım rutinimizin etkili olabilmesi için çok önemlidir. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO ve Origins’in doğal içeriklerini bir araya getirerek sizler için evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz son derece etkili bir bakım ritüeli hazırladık.

BİRİNCİ ADIM: DERİNLEMESİNE ARINDIRMA

Cilt bakımının ilk ve en önemli adımı derinlemesine cilt temizliğidir. FOREO Luna 3 ve Origins Checks & Balances yüz yıkama jeli ile sağlayacağınız arıtım, rutininiz için mükemmel bir başlangıç olacaktır. Gözenekleri tıkayan makyaj ve kalıntıları tam anlamıyla ciltten atmak için FOREO Luna 3’ün yumuşak silikon ve yüksek teknoloji sonik gücü ile Origins’in en sevilen yüz yıkama jeli Checks&Balances’ın doğal içeriklerinden faydalanabilirsiniz.

 

İKİNCİ ADIM: CİLDİNİZİ ENERJİ VEREN BİR MASAJ İLE NEMLENDİRMEYE NE DERSİNİZ?

GinZing™ Nemlendirici içerisindeki Kafein, Ginseng ve Turunçgil özlerinin sağladığı enerjiyi FOREO Luna 3’ün masaj teknolojisi ile cildin her katmanında hissetmeye ne dersin? FOREO For You uygulamasını indirerek içerisindeki Crazy Contour masajını GinZing™ Nemlendirici ile uygulayarak evde profesyonel bir bakım deneyimi yaratabilirsin.

 

 

ÜÇÜNCÜ ADIM: GÖZ ÇEVRESİ BAKIMINIZI ASLA AKSATMAYIN

Göz çevresi yüzün geri kalanından çok daha hassas ve özel bakıma ihtiyaç duyan bir bölgedir. Uykusuzluk, stres, uzun süre ekran kullanımı gibi dış faktörlere karşı canlılığını yitirebilir. Bu anlamda göz çevresindeki kan akışını hızlandıracak ve yorgun görünümü ortadan kaldıracak şahane bir önerimiz var; FOREO Luna 3 “Eyes On The Prize” masajını GinZing™ Göz Kremi ile uygulayarak bakışlarınızda WOW etkisi yaratabilirsiniz!