Orıgıns’ın Cilde Enerji Veren Serisi: GınZıng
Ana Sayfa Cilt Bakımı Orıgıns’ın Cilde Enerji Veren Serisi: GınZıng

Cilt Bakımı

Orıgıns’ın Cilde Enerji Veren Serisi: GınZıng

Cildinizin ihtiyaç duyduğu enerji ve aydınlık görünüm için Origins’in kafein, ginseng, ve C vitaminiyle formüle edilen serisiyle tanışın.

GinZingTM, gücünü doğadan alan içerikleriyle favori markalarımızdan olan Origins’in zamansız ve çok etkili bir serisi. Özellikle yorgun ve donuk ciltleri hedef alan canlandırıcı ve aydınlatıcı serinin başrolünde kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein var. Cilde enerji kazandırmaya yardımcı olan bu içeriğe ginseng ve C vitamini eşlik ediyor. Şimdi Origins GinZingTM koleksiyonunun zamansız ürünlerine yakından bakıyoruz. 

GinZingTM  Refreshing Scrub Cleanser: GinZingTM serisinin tüm ürünlerinde bulunan içeriklerin yanında,  formülasyonunda jojoba ve carnauba yağları olan bu ikisi-bir-arada temizleyici tanecikli yapısıyla cildinizi temizlerken aynı zamanda tıkanmış gözenekleri arındırmaya yardımcı oluyor. 

 

GinZingTM Oil-Free Energy Boosting Gel Moisturizer: Hydra-HugTM teknolojisiyle nemi cilde hapseden yağsız nemlendirici karma ciltler için ideal.  

 

GinZingTM Ultra Hydrating, Energy-Boosting Cream: Bu yoğun dokulu krem 72 saat boyunca cildin nem seviyesini desteklemeyi vadediyor. Origins bu kremi kuru veya aşırı kuru ciltler için tavsiye ediyor. Biz kışın ellerimize  uygulamayı da seviyoruz. 

GinZingTM SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer: Cildin birden fazla ihtiyacını karşılayan bu marifetli ürün  nemlendirici, ince yapılı bir fondöten ve güneş koruyucu. İçerik listesinde kafein ve panax ginseng’i var. 

 

GinZingTM Peel Off Mask To Refine & Refresh: Soyulabilen maske cildi ölü deriden arındırmaya, gözenekleri derinlemesine temizlemeye ve cilde ferahlık hissi kazandırmaya yardımcı oluyor. 

 

GinZingTM Glow Boosting Mask: Cildinizin anında aydınlanmasını ve nem kazanmasını mı istiyorsunuz? GinZing™ ailesinin yeni üyesi Glow Boosting Mask, kafein, ginseng ve C vitamininin yanı sıra,  içerik listesindeki “mineral optikler” ile hem kısa, hem de uzun vadede  cildi aydınlatmayı, parlatmayı ve nemlendirmeyi hedefliyor.