Parfümün Ritmi: Zamanı Durduran Kokular
Ana Sayfa Parfüm Parfümün Ritmi: Zamanı Durduran Kokular

Parfüm

Parfümün Ritmi: Zamanı Durduran Kokular

Her ana uyum sağlayan klasik parfümlerin dünyasına hoş geldiniz.

Zamana ve geçici trendlere meydan okuyan parfümler, sıradan bir koku deneyiminin ötesine geçerek derin duyguları ve hatıraları çağrıştırır. Aşağıdaki seçkimizde, özel parfümler arasından kendinize yeni bir klasik bulabilir ve kişisel tarzınıza farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.

Killian Angels’ Share EDP

Bu parfüm karamel rengini konyak özünden alıyor. Koku konyak yağı, meşe özü, tarçın esansı ve tonka fasulyesi özünün karışımıyla açılırken, kalıcılık sağlayan sandal ağacı, pralin ve vanilya notaları leziz bir final sunuyor. 

Carolina Herrera Good Girl EDP

Yaseminin canlılık veren notalarıyla açılan bu parfüm, kakao ve tonka fasulyesiyle yoğunluk kazanıyor. Badem ve kahve Good Girl’ün kokusunu zenginleştirirken, sümbülteber de akıcılık ve feminenlik katıyor. 

Chloé Eau de Parfum 

Zamansız parfümler arasında başı çeken bu kompozisyon, çiçeksi pudramsı şakayık, leylak ve frezya notalarının harmanıyla öne çıkıyor. Hafif ve ferah notaları, gülün duyusal yönünü vurguluyor. Misket limonu ve menekşe ile birlikte, sıcak amber ve sedir ağacının zarif dokunuşlarıyla birleşiyor. 

Dior Miss Dior EDP

Bu Dior klasiği taze bir çiçek buketini çağrıştırıyor. Miss Dior’da kadifemsi gül notalarına, pudramsı süsem, taze menekşe ve şakayık çiçekleri eşlik ediyor. 

Armani Stronger With You Intensely EDP

Bu parfüm, sıcak vanilya ve canlı amber notalarından oluşuyor. Üst notalardaki pembe biberin yarattığı tezat, kokuyu dikkat çekici kılıyor. Şişesi de kokunun güçlü karakterini yansıtıyor

Tom Ford Ombré Leather EDP

Bu cinsiyetsiz kokuda yoğun siyah derinin dokusuyla, bağımlılık yaratan paçuli ve vetiver notaları birleşiyor. Sofistike koku aynı zamanda kusursuz bir kalıcılık sağlıyor.

Paco Rabanne 1 Million Parfum

Ferah bir başlangıcın ardından baharatlı notalara geçiş yapan güçlü bir kompozisyon. Notaları arasında gül, tarçın, deri ve odun bulunuyor. 

Jo Malone English Pear & Freesia Cologne 

Bu kokuda olgun armut notaları, beyaz frezya buketiyle sarmalanıyor. Amber, paçuli ve odunsu notalar kokuya yumuşak bir dokunuş konduruyor.