PARILTILI MAKYAJ İLE IŞIĞINI YANSIT!
Ana Sayfa Makyaj Yüz PARILTILI MAKYAJ İLE IŞIĞINI YANSIT!

Makyaj

PARILTILI MAKYAJ İLE IŞIĞINI YANSIT!

Yoğun parıltılı ve rengarenk simli görünümler, artık kostüm partisi makyajı kategorisinden çıkıyor ve kendine kalıcı bir yer ediniyor. Parti görünümlerinin olmazsa olmazı simli makyaj, moda haftaları ve gençlik dizileriyle olmaya doğru yeniden tırmanışa geçti.

Yeni yıl gecesinde makyaj ışıltınla yeni yılı karşılamak, makyaj tutkunu arkadaşlarını sevindirmek veya günlük görünümlerine çarpıcı bir detay kazandırmak istersen, Sephora’da bulabileceğin ve glitter makyaj trendinden ilham alan yıldız ürünleri senin için inceledik:

Fenty Beauty – Diamond Bomb All-Over Diamond Veil Highlighter

Elmas tozu etkisine hazır ol! Yüz ve vücuda uygulanabilen, teninde hızla eriyen ve yumuşacık bir his kazandıran Diamond Veil Highlighter, en güzel anların için tasarlandı! Özel formulü sayesinde vücuduna uyguladığında cildinin üç boyutlu bir parlaklık kazanmasını destekler.

 

Huda Beauty – Diamond Lip Balm

Hem doğal hem de parlaklık etkisini aynı anda dudaklarına kazandıran Diamond Lip Balm, elmas tozu incileri ve mango yağı özü karışımı ile zenginleştirilmiştir. Besleyici formülü dudaklarının parlarken de nemli kalmasına yardımcı olur!

Natasha Denona – Chroma Crystal Top Coat

Chroma Crystal Top Coat ile parlaklık parmağının ucunda! Çok kullanımlık formülasyonu sayesinde göz, dudak veya cilt makyajına parmağının tampon hareketleriyle yedirebileceğin bu simli far, içerdiği parlak pigmentler sayesinde doğal bir parlaklık etkisi elde etmenize yardımcı olur.

 

Anastasia Beverly Hills – Dewy Set Makyaj Sabitleyici Sprey

Makyajında ıslak  ve parıltılı bir bitiş tercih edenlerin favorisi: Dewy Set! Görünenin aksine, su bazlı formülü parıltı ve ışıltı içermez. Buna rağmen cilde parlak ve taze bir görünüm kazandırır.  Vanilya ve hindistan cevizi kokulu Dewy Set’i, makyajın bozulmadan gün içinde tekrarlayabilirsin.

Sephora Collection – Wild Eyes Far Paleti

Zamansız nude’lar ve cesur koyu renklerle donanmış, mat ve inci parlaklığında 16 yoğun pigmentli renkten oluşan Wild Eyes Far Paleti, gece ve gündüz makyajlarında seninle!