Parti Sezonunda Saçları Şekillendirme Tüyoları
Ana Sayfa Parti Sezonunda Saçları Şekillendirme Tüyoları

Parti Sezonunda Saçları Şekillendirme Tüyoları

Sephora editörlerinin seçtiği ürünler ve saç şekillendirici aletlerle dilediğiniz saç modelini uygulamak daha kolay hale gelecek.

Saç şekillendirme konusunda doğru ürünler ve şekillendirici aletlerin önemli bir yeri var. Saç stiliniz nasıl olursa olsun bunlar sayesinde istediğiniz değişiklikleri yapmak mümkün. Sephora’da bireysel saç şekillendirme maceranıza yardımcı olacak çok sayıda seçenek var. Pratik saç şekillendirme tüyolarımıza eşlik eden seçimlerimize göz atarak siz de bu yılbaşı sezonunda saçlarınızı dilediğiniz forma sokun.

 

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner 

Patentli bond building teknolojisiyle zenginleştirilen bu saç kremi yoğun bir yapıya sahip. Onarıcı içerikleriyle saçları ağırlaştırmadan besleyip nemlendiriyor. Ayrıca kabarmaya karşı saçları yatıştırmak için de kullanılabilir. 

Sephora Collection Hair Oil 

Moringa yağı ve E vitamini içeren son derece hafif, koruyucu bir saç yağı. Hasar görmüş saçları onarmaya ve saçların parlaklığını geri kazandırmaya yardımcı olur. Isıdan kaynaklanan hasara karşı koruma sağlarken, saçların kabarmasını da önleme konusunda da etkilidir. 

Sephora Collection Hydrating Leave-In Conditioner 

Sephora’nın bu saç kreminin formülasyonunda saçları yumuşatmak ve saç tellerindeki kırılmayı azaltmak için amino asitler ve E vitamini bulunuyor. Şampuan sonrasında saç diplerinden uçlarına doğru uygulayarak saçlarınızı nemlendirebilirsiniz. 

Sephora Collection Scalp Gua Sha Tool

Sephora’nın gua sha saç derisi ve ense tarağı saçların uzamasını desteklemenin yanı sıra ürünlerin saç derisine daha derin ve etkili şekilde nüfuz etmesine yardımcı oluyor. 

Tangle Teezer Compact Styler 

İnce ve orta kalınlıkta saç tipleri için kullanılan bu fırça iki katmanlı esnek dişlere sahip. Saç tellerini zarar vermeden açmak ve saçları şekillendirmek için ideal. Küçük boyutuyla seyahatlerde kullanıma uygun.

Dyson Supersonic Hair Dryer 

Dyson’ın saçları yoğun ısı hasarından korumak üzere tasarlanmış saç kurutma makinesi  saçları kolayca şekillendirmeye yardımcı oluyor. 

Dyson Airwrap Complete Long 

Dyson’ın bu seti ile saçınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Dyson’ın bütün saç şekillendirici aletlerinde olduğu gibi bu sette de akıllı ısı kontrolü var. Böylece saçların yıpranmasının önüne geçilmiş oluyor.  Uzun yıllar kullanabileceğiniz akıllı bir yatırım.

Gisou Honey Infused Hair Perfume  

Tüm saç tipleri için uygun olan bu saç parfümüyle bakım rutininize son dokunuşu kondurun. Gisou’nun karakteristik bal esanslı kokusuyla saçları tazelemek için ideal.