Peeling’e Dair Her Şey
Ana Sayfa Cilt Bakımı Peeling'e Dair Her Şey

Cilt Bakımı

Peeling’e Dair Her Şey

Cildinizin parlak, canlı ve genç görünmesine destek olan peeling işlemi, cildinizi ölü derilerden arındırmaya ve derinlemesine bir cilt temizliği yapmanıza yardımcı olur. Tüm uygulamalarda olduğu gibi peeling işleminde de cilt tipinizi gözetmeniz en önemli detaylardan biri. Bu nedenle cilt tipinize göre peeling sürenizi ve frekansını ayarlamalı aynı zamanda seçtiğiniz ürünlere dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde cildinizi yorabilir ve yıpratabilirsiniz.

Peeling cildinizi temizlerken aynı zamanda gözeneklerin tıkanmasını engellemeyi hedefler. Cilde pürüzsüzlük ve tazelik kazandırmaya yardımcı olur. Her bakım işleminde olduğu gibi peeling’i de düzenli olarak yaptığınızda cilt görünümünde gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Diğer bir dikkat edilmesi gereken konu; sık sık peeling işlemi yapmak cildinizde kızarıklıklara ve tahrişlere neden olabilir. Bu nedenle cildinizin verdiği tepkilere göre peeling yapacağınız süreyi ayarlamak doğru olacaktır…

Özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında peeling işlemi yaptıktan sonra güneş ışınlarına karşı cildi korumaya özen göstermeyi unutmamamız gerektiğini de hatırlatmakta fayda görüyor ve sizler için derlediğimiz peeling ürünlerini listeliyoruz:

 

 Drunk Elephant T.L.C Sukari Babyfacial

 Bu yeni nesil maske, gözenekleri etkili ve nazik biçimde temizleyen, birikmiş ölü cilt hücrelerini gidermeye yardımcı bir üründür. Tartarik, laktik, sitrik ve salisilik asitlerden oluşan %25 AHA / %2 BHA karışımıyla cilt dokusunu etkileyici biçimde pürüzsüzleştirmeyi hedefler. Gözeneklerin, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Babyfacial nohut unu, kabak fermenti, ince toz yeşil çay, boğadikeni ve elmadan oluşan yumuşatıcı antioksidan karışımı ile benzersiz şekilde formüle sahiptir.

 

 

My Clarins Clr Re-Move Radiance Exfoliating Powder

Pirinç ve badem gibi arındırıcı bitki tozlarının pürüzsüzleştirici bir karışımı ile formüle edilmiştir. Cildinizi nazikçe eksfoliye etmeye yardımcı olan bu bitki bazlı toz, parlak bir cilt görünümü için Moringa özü ile detoks yaparken kirlerin temizlenmesine destek olur.

 

 

Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Peeling Solution

İki aşamalı Dermask Ultra Jet Peeling Solution maskesi, gözeneklere derinlemesine nüfuz etmeye ve temizlemeye yardımcı olmak için aktive olan karbon dioksit ile aşılanmış karbonik asit tozu ile formüle edilmiştir. Papaya enzimleri de dahil olmak üzere şeker ve meyve asitlerinin karışımı cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Yatıştırıcı allantoin ve zeytinyağı cildin nem kazanarak yumuşamasını amaçlar. Yenilikçi, selüloz tabaka maskesi, cildinizin pH dengesindeki değişimi belirtmek için renk değiştiren doğal bir menekşe tonuna sahiptir.

 

Sephora Collection Peeling Maskesi

 % 94 doğal içeriklerle formüle edilmiş Sephora Collection maske, doğal meyve asitleri içeren bir formülle aşılanmıştır. Maskenin formülünde kullanılan lif % 100 bambu hamurundan gelir ve cilde mükemmel bir şekilde cilde yapışır! 3 dakikalık kullanımla daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilde ulaşmanıza destek olur.

 

 

Youth To The People Yerba Mate Resurfacing Energy

İçeriğindeki Papain ve Bromelain gibi aktif enzimler sayesinde ölü deri hücrelerini yok etmeye yardımcı olur. Yerba Mate ve Guayusa’nın yüksek kafeinli özleri ile zenginleştirilmiş bu 2 dakikalık hızlı bakım, cildi canlandırarak, tonunu ve parlaklığını geri kazandırmayı amaçlar.

 

Wishful Yo Glow Enzym Scrub

Yo Glow Enzim Scrub, cildinize ışıltıyı geri kazandırmak için ananas ve papaya enzimleri, BHA ve AHA kombinasyonu ile zenginleştirilmiş nazik ama güçlü bir peelingtir. Huda Kattan tarafından test edilen bu devrim niteliğindeki 3’ü 1 arada scrub, pürüzsüz ve parlak bir cilt ortaya çıkarmaya destek olur.

 

 

 

Erborian Black Scrub

Kore’de matlaştırıcı özellikleriyle bilinen Kömür tozuyla ve mikro pamuk fiberleriyle formüle edilen, “Black Scrup” üç etkili bir arındırıcı peeling maskedir. Jel yapısı sayesinde cildi kirlerden ve ölü hücrelerden arındırarak, matlaştırıcı bir etki için sebum fazlalığını gidermeyi hedefler. Black Scrub arındırılmış, daha pürüzsüz, gözle görülür şekilde daha aydınlık ve mat bitişli bir cilt için cildin dokusunu iyileştirmeye ve parlamayı azaltmaya yardımcı olur.

 

 

Fresh Sugar Strawberry Face Wash&Peeling

Bu yüz temizleyici peeling, gözenekleri sıkılaştırmak ve cilde daha aydınlık bir görünüm sağlamak için cilt üzerinde kademeli olarak eriyen iki farklı büyüklükte şeker kristalleri ve cilde parlak, sağlıklı ve dinç bir görünüm sunmak için ise çilek çekirdeği özü içerir. Yumuşak dokusuyla cildi nazikçe arındırıp sebum fazlalığını, kiri ve makyajı temizlemeye, cildin nemini ve dengesini korumaya destek olur.