Pıxı’nin En Yeni Maskeleri İle Cildinizi Şımartın
Ana Sayfa Cilt Bakımı Pıxı’nin En Yeni Maskeleri İle Cildinizi Şımartın

Cilt Bakımı

Pıxı’nin En Yeni Maskeleri İle Cildinizi Şımartın

20 yılı aşkın makeup artistlik ve ürün geliştirme deneyimi bulunan Petra Strand tarafından kurulan Pixi, doğal güzelliğinizi ortaya çıkarma ve cildinizi en iyi versiyonuna dönüştürme misyonuyla pek çok kategoriden ürünle cilt bakımınızda sizlere eşlik ediyor. Bitkisel içerikli yenilikçi formüllerle geliştirilmiş ürünleriyle çeşitli cilt sorunlarına çözüm getiriyor. Besleyici ve etkili içerikleriyle cildinizin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için geliştirilen ürünlerden biri de üç farklı çeşidi bulunan onarım maskesi. Bu maskeler cildinizin değişen ihtiyaçlarını karşılamayı ve belirli sorunlarını en aza indirmeyi vadediyor.

Sütlü onarım maskesi cildinizi yatıştırmayı ve kızarıklıkları hafifletmeyi; güllü onarım maskesi serbest radikallerin zararlı etkilerini en aza indirerek cildinizi yenilemeyi, C vitaminli onarım maskesi ise cildi tazelemeyi ve yorgun görünümü almayı vadediyor.

Pixi Vitamin C Onarım Maskesi

Enerji verici ve aydınlatıcı nemlendirme etkisine ulaşmak için cildinize turunçgil, yeşil çay, ferulik asit ve ginseng karışımından oluşan bu maskeyi uygulayabilirsiniz. Bitkisel içeriğiyle formüle edilmiş bu canlandırıcı maske cildinizin ihtiyaçlarını karşılayarak onu şımartmanıza destek olur. Maskeyi cildinize kalın bir tabaka halinde uygulayıp 10 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Ciltteki yorgun görünümü azaltmaya, nemlendirmeye ve canlandırmaya yardımcı olur.

Pixi Güllü Onarıcı Maske

Canlandırıcı ve besleyici etkiyi elde etmek için cildinize gül, argan yağı, kaplan otu ve zencefil karışımından oluşan bu maskeyi uygulayabilirsiniz. Bitkisel içeriğiyle formüle edilmiş bu canlandırıcı maske cildinizin ihtiyaçlarını karşılayarak onu şımartmanıza destek olur. Cildi onarmaya, nemlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Maskeyi cildinize kalın bir tabaka halinde uygulayıp 10 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Pixi Sütlü Onarıcı Maske

Sakinleştirici ve yatıştırıcı nemlendirici etkiye ulaşmak için cildinize hindistan cevizi, yulaf, papatya ve deniz iğdesi karışımından oluşan bu maskeyi uygulayabilirsiniz. Bitkisel içeriğiyle formüle edilmiş bu canlandırıcı maske cildinizin ihtiyaçlarını karşılayarak onu şımartmanıza destek olur. Cildi nemlendirerek su ihtiyacını karşılamaya ve kızarıklıkları azaltmaya yardımcı olur.