PÜRÜZSÜZ BİR TEN GÖRÜNÜMÜ İÇİN 5 ÖNERİ
Ana Sayfa Güzellik İpuçları PÜRÜZSÜZ BİR TEN GÖRÜNÜMÜ İÇİN 5 ÖNERİ

Cilt Bakımı

PÜRÜZSÜZ BİR TEN GÖRÜNÜMÜ İÇİN 5 ÖNERİ

Yaza merhaba! Yüzmeye, tatile ve bronzlaşmış bir tene hazır mısın?

Mevsim ne olursa olsun; vücudumuzda leke, kuruluk, bacaklarımızda ‘strawberry legs’ olarak adlandırılan pürüzlü görünüm veya batık gibi endişeler oluşabilir. Bunların hemen herkeste ve tamamen normal olduğunu hatırlayıp, moralini bozmamalısın. Buna rağmen; yaz gecelerinde veya fotoğraflarda mükemmel bir görünüme sahip olmak adına, vücudun ve bacakların için özel bir bakım rutini oluşturabilirsin.

Bacaklardaki gözenek görünümlerini azaltmak için banyoda kese, scrub ve duştan önce kuru fırçalama tekniklerinden yararlanabilir, bronz bir görünüm elde etmek için çeşitli bronzlaştırma özelliği olan vücut fondötenleri kullanabilir veya sadece bronz tenini öne çıkarmak için duştan sonra uygulayabileceğin kuru yağlardan faydalanabilirsin.

Pürüzsüz bir ten görünümü için ihtiyacın olan çeşitli ürünleri senin için inceledik:

 

Fenty Beauty – Body Sauce Luminizing Tint Vücut Aydınlatıcısı

Jel krem formülü ile ciltte anında eriyen ve cilt tonunu dengeleyen  sedefli bir yapıya sahiptir. Babassu yağı ve E vitamini ile zenginleştirilmiş içeriği ile ışıltı verir.

Dior Backstage Face & Body Foundation

Defile kulislerindeki enerjiden ilham alarak tasarlanan Dior Backstage serisi, profesyonel bir görünüm arayanların tercihi oluyor. 40 farklı tonu ile tüm ciltlere hitap ediyor. Fotoğraf çekimlerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri olmaya aday.

Sephora Collection Shimmering Dry Oil 

Yağlı bir his bırakmadan cildi besleyen, yumuşatan ve ışıkta doğal sedeflerin oyunu ile parlatan Sephora Collection kuru yağ, yaz gecelerine uygun, pratik ürünlerden biri.

 

Frank Body – Rose Gold Shimmer Scrub Peeling

Vücuduna ışıltı katmaya duşta başla! Işıltı veren Rose Gold Shimmer Scrub ile hazırlık rutininin en eğlenceli anını keşfet.

Sephora Collection Vücut Peelingi

Sephora Collection granit dokulu vücut peelingi cildinizi derinlemesine temizlemeye, kusursuzlaştırmaya ve  yumuşatmaya yardımcı olur. Bağımlılık yaratan 5 kokusuyla banyonuzun vazgeçilmezi olacak.