PÜRÜZSÜZLÜK PEŞİNDE
Ana Sayfa Cilt Bakımı PÜRÜZSÜZLÜK PEŞİNDE

Cilt Bakımı

PÜRÜZSÜZLÜK PEŞİNDE

Cildi derinlemesine temizlerken ölü derilerden arındırmaya yardımcı olan ürünlerle sizleri 2020 yılına sağlıkla parıldayan, pürüzsüz bir cilt ile giriş yapmaya davet ediyoruz.

Modern hayatın bize sunduğu kolaylıklarla birlikte, cildimize verdiği zararlar da göz ardı edilemez. Düzensiz ve zamansız beslenme, uykusuzluk, şehir hayatının kargaşası, hava kirliği, stres, mavi ışık dalgaları gibi dış etkenler cildin zamanla yıpranarak zarar görmesine ve gözeneklerin tıkanmasına neden oluyor. Doğal dengesini kaybeden cilt ise hızlı ve yoğun bir şekilde nemini kaybediyor, kuruyor ve erken yaşlanmayla karşı karşıya kalıyor. 2020 yılına giriş yaparken bu duruma son vermeye ne dersiniz?

 

DERİNLEMESİNE ARINDIRMA

Günümüzde her ne kadar yaşlanma ve çeşitli dış etkenler cildin kendini yenileme sürecini yavaşlatsa da; düzenli olarak haftada birkaç kere uygulanan arındırıcı ürünler cildi ölü deriden arındırarak bu süreci telafi etmeye yardımcı olabilirler. Arındırma işlemi kan dola- şımını hızlandırıp hücrelerin kendini yenileme sürecine destek olurken ince çizgilerin, kırışıklıkların hatta akne lekelerinin azalmasına yardımcı oluyor. Üstelik yapılan araştırmalar sonucu raflardaki yerini alan yeni nesil arındırıcı ürünler cildi sadece ölü deriden arındırmakla kalmıyor, formüllerindeki özel içerikler sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve derinden besliyor. Cildinizin temel ihtiyacı doğrultusunda seçeceğiniz arındırıcı ürünü bakım rutininize ekleyerek herkesi cildinize hayran bırakın.

Haftada birkaç kere arındırma işlemi cildin yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olabilirsiniz.

Pixi, Glow Tonik

Glikolik asit ile zenginleştirilmiş bu arındırıcı losyon tonik, ölü hücrelerin cildin yüzeyine atılmasını sağlayarak altındaki ‘yeni’ sağlıklı cilt hücrelerini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor. Ayrıca içeriğindeki aloe vera sayesinde cildi yatıştırma ve nemlendirme özelliğine sahip.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Özel Chronolux CB teknolojisi sayesinde cildin doğal gece yenilenme sürecini hızlandırma özelliğine sahip bu ikonik gece serumu duzenli kullanlıldığında cildi derinlemesine nemlendirirken kırışıklıklar ile çizgilerin azalmasına yardımcı oluyor.

Dr.Jart+, Cicapair Tiger Grass

Cicapair serisinin temel içeriği Centella Asitica’yı (kaplan otu) papatya, lavanta ve bergamot yağının faydalarını bir araya getirerek cildin arındırma işlemi sonrası rahatlamasına yardımcı oluyor

Medical Beauty Research, Beta Enzym

İçerisindeki hidroksi asit ile papai enzim karışımından yardım alarak cildin kendini yenileme sürecini hızlandırmaya yardımcı olan bu serum aynı zamanda peeling özelliğiyle ciltteki siyah noktalar ile yağ bezeleri azaltıyor.

Foreo, Luna 3

İsveçli güzellik teknoloji markası Foreo’nun bu en yeni ürünü cilt bakımından beklediğiniz tüm faydaları tek bir cihazda bir araya getiriyor. Cildinize sağlıklı bir ışıltı katacak dört farklı sıkılaştırıcı masaj terapisi sunan LUNA 3, bir dakikada yaydığı 8.000 T-Sonic titreşimle cildin ölü derilerden arınmasına yardımcı oluyor. Ayrıca akıllı telefonlara indirilebilen FOREO For You uygulamasıyla senkronize bir şekilde çalışarak cildin değişim sürecini yakından takip ederek en doğru bakımı yapabilmeniz adına zemin hazırlıyor. Böylece kullanıcısına kusursuz bir cilt temizliği rutini sunuyor.

 

*Bu yazı ALL dergisinin Sephora Trendbook 2020” ekinden derlenmiştir.