Renkli Ve Cesur Bakışlar
Ana Sayfa Makyaj Göz Renkli Ve Cesur Bakışlar

Makyaj

Renkli Ve Cesur Bakışlar

Gözlerde karnaval etkisi! Kış aylarının adım adım yaklaşıyor olması gözlerimizin dünyaya rengarenk bakmasına engel değil diye düşünüyoruz. Makyajın pozitif enerjisini hissettirecek ve makyaj yapmayı her zamankinden daha eğlenceli kılacak far paletleri hem makyajınıza hem de gününüze renk ve neşe katmaya geliyor… Sezonun en trend ve ışıltılı far paletlerini sizler için derledik.

Rare Beauty Discovery True To Myself Far Paleti

7 farklı yoğun ve kremsi yapıdan oluşan bu metalik renkler içeren far paleti gün boyu ya da gece davetlerinizde tüm dikkatleri gözlerinize çekmeniz için sizleri bekliyor. Ortasındaki 3D parıltılı renk tonu ise göz makyajınıza ışıltılı bir görünüm katmak için tasarlandı.

 

Fenty Beauty Bomb Posse Eyeshadow Palette

Herkesin sevgilisi olan, Fenty Glow, Fussy ve Hot Chocolit’ten ilham alan, 12 ton içeren bu far paleti, tüm cilt tonları için farklı görünüm sunmak üzere tasarlanmıştır. Hafif bir günlük görünümden ekstra gösterişli bir çekiciliğe kadar her şeyi sunar. Pürüzsüz ve zengin içerikli mat, ışıltılı ve metalik yapıdaki renkleri dilediğiniz gibi karıştırıp uygulayabilirsiniz.

Sephora Collection Gleaming Stone Far Paleti

Değerli taşlardan ilham alan, canlı renklere sahip bu far paleti gününüze renk ve ışıltı katmak için tasarlandı. Yakuttan kuvarsa 7 farklı değerli taşın parıltısını keşfetmeye davetlisiniz…

 

Sephora Collection Pocket Palette

Sephora Collection Pocket Palette far paleti, sunduğu sonsuz çeşitlilikte renk seçkisi ile rengarenk bir göz makyajı elde etmenize yardımcı oluyor. 400’den fazla ton ve efekt karışımı ile dilediğiniz gibi renk oyunları yapabilir, hayalinizdeki görünüme ulaşabilirsiniz. Serinin parti makyajının olmazsa olmaz tonlarına sahip Purple paleti, gözlerinizde parlaklık etkisini elde etmenize yardımcı olacak.

 

Natasha Denona Zendo Palette

Natasha Denona’nın en çok satan Mini Retro Göz Farı Paletinin devamı, şimdi midi boy palet olarak sevenleriyle buluşuyor.  Kahverenginin çarpıcı tonları ve pembenin birbirinden farklı eşsiz yorumlanışı ile birleştirilmiş 15 farklı mat ve metalik renk tonunu içeriyor. Romantik retro esintili görünümler yaratmak için mükemmel bir seçenek!

 

Anastasia Beverly Hills Amrezy Eyeshadow Palette

Sahip olduğu 16 farklı tonuyla Amrezy Palette, klasik  ve pembe tonlardan dumanlı tonlara, mat, metalik tonlardan parlak tonlara kadar geniş bir renk yelpazesi içerir. Bu çok yönlü paletle kolayca göz alıcı ve çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz.

 

Huda Beauty Mercury Retrograde Far Paleti

18 şaşırtıcı renkten oluşan bu yıldız palet, göz kamaştırıcı farlarla oluşturuldu.9 kadifemsi mat tonu, 6 ultra parlak metalik krem ​​tonu, cam boncuklu ve gümüş ışıltılı 1 pırıltılı toz ve çok boyutlu ışıltı için 2 adet çok parıltılı şeffaf tonu sizi galaksiler arası bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor!