RIHANNA’NIN YENİ GÜZELLİK SIRRI  SADECE SEPHORA’DA!
Ana Sayfa Makyaj Dudak RIHANNA'NIN YENİ GÜZELLİK SIRRI SADECE SEPHORA'DA!

Makyaj

RIHANNA’NIN YENİ GÜZELLİK SIRRI SADECE SEPHORA’DA!

Rihanna’nın ikonik makyaj markası Fenty Beauty’nin en yeni üyesi Gloss Bomb Cream, sadece tek bir dokunuşla dudaklara istenilen parlaklığı getiriyor. Cesur görünümlerin vazgeçilmezi olmaya aday olan yepyeni gloss, kremsi yapısıyla da dudakların daha pürüzsüz ve daha hacimli gözükmesini destekliyor.

Kış sezonuna harika bir giriş yapan Fenty Beauty’nin orijinal ürünü, şeftali ve vanilya kokusunun sıcak etkisini kusursuzlukla hissettiriyor. XXL fırçası ile tek bir dokunuşta dudakları ön plana çıkaran gloss, kapatıcılığı bakımında da oldukça iddialı… Etkileyici dudakların vazgeçilmezi olmaya aday Gloss Bomb Cream formülünde A Vitamini içeriyor. Birbirinden farklı 5 tonda sunulan özel ürün, yapışkan olmayan yapısı sayesinde de alışveriş listesinin başında yerini alıyor.

Rihanna “Cesur dudakların tonlarca parlaklığa sahip kombinasyonu!’’

Ünlü yıldız Rihanna ise Gloss Bomb Cream hakkında “Lip Stunna’yı dudaklarıma sürdükten sonra hemen ardından Gloss Bomb uygulaması yaptığımı farkettim. Cesur dudakların tonlarca parlaklığa sahip kombinasyonu! Bu görünüme kavuşmak için tek bir ürüne ihtiyacım olduğunu biliyordum. Sonra bu fikri tamamen yeni bir seviyeye taşıdık: Bu, göründüğü kadar iyi hissettiren ve benzersiz hibrit bir formüle sahip lipgloss. ” dedi.

Fenty Beauty’nin Gloss Bomb Cream ürünleri, Sephora mağazaları ve sephora.com.tr’de sevenlerinin beğenisine sunuluyor.