Romantik Parfümlerin Rönesansı
Ana Sayfa Parfüm Romantik Parfümlerin Rönesansı

Parfüm

Romantik Parfümlerin Rönesansı

Yeni nesil kompozisyonlarla, tende kalıcı olan notaları ağıra kaçmadan birleştiren ve günümüze uyum sağlayan romantik parfümlerle tanışın.

Romantik parfümler size neleri çağrıştırıyor? Yoğun notaları mı? Ama artık kalıcı ve romantik kategorisindeki parfümler, modern ve aynı zamanda kalıcı kompozisyonlarıyla günümüze uyum sağlıyor. Aşağıda sizin için seçtiğimiz sekiz tanesiyle tanışın. 

Versace Crystal Noir

Versace’nin bu parfümü kalıcı olmasına rağmen ağır bir kokuya sahip değil. Feminen parfümün üst notalarında Doğu medeniyetlerini çağrıştıran biber, zencefil ve kakule,  kalp notalarındaki gardenya ve şakayıkla birleştikten sonra amber, sandal ağacı ve miskle sonlanıyor. 

Armani Code Le Parfum

Yeniden doldurulabilir şişe tasarımıyla öne çıkan bu parfümü ilk sıktığınızda bergamot, iris ve tonka fasülyesinin eşsiz karışımını koklayacaksınız. Zamansız ve maskülen bir parfüm olan Code’un içerikleri sürdürülebilir kaynaklardan elde edildiği için çevreye de duyarlı. 

Burberry Hero

Çam ve sedir ağacı notalarıyla oldukça maskülen bir yapıya sahip olan Hero, topraksı kokuları tercih edenler için ideal olabilir. 

Gucci Intense Oud

İlk sıkıldığında oud ile karşılaştığımız ve ona günlük, deri ve amber notalarının eklendiği Gucci Oud Intense, daha geleneksel ve kalıcı bir parfüm arayışında olanlar için iyi bir seçim. 

Prada Paradoxe 

Cam kullanımını azaltmak içinyeniden doldurulabilir üçgen şişede sunulan Paradoxe’un notaları arasında portakal çiçeği, bio-dönüştürülmüş amber ve beyaz misk bulunuyor. Çevreye duyarlı romantikler için modern ve ferahlatıcı bir seçenek. 

Tom Ford Velvet Orchid

Tom Ford’un ikonik klasiği olan Black Orchid serisinin daha feminen ve daha oryantal versiyonu olan Velvet Orchid’de floral çiçeklere bal ve rom notaları ekleniyor. 

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum

Bu parfüm, bir başka modern klasik olan Black Opium serisinin en kalıcı versiyonu olarak adlandırılıyor. Parfümün beyaz çiçeknotalarına vanilya ve kahve eşlik ediyor. 

Carolina Herrera Good Girl Blush

Carolina Herrera’nın Good Girl repertuvarına yeni eklenen Good Girl Blush, tamamen vegan bir içerik listesine sahip. Şakayık, ylang ylang ve vanilya notalarıyla oldukça feminen bir parfüm.