SAÇ KIRIKLARINA ETKİLİ ÇÖZÜM: OLAPLEX Nº.5  LEAVE-IN™ CONDITIONER
Ana Sayfa SAÇ KIRIKLARINA ETKİLİ ÇÖZÜM: OLAPLEX Nº.5 LEAVE-IN™ CONDITIONER

SAÇ KIRIKLARINA ETKİLİ ÇÖZÜM: OLAPLEX Nº.5 LEAVE-IN™ CONDITIONER

Patentli bağ oluşturma teknolojisine sahip Olaplex’in yeni durulanmayan bakım kremini keşfedin.

Patentli bağ oluşturma teknolojisiyle Amerika ve İngiltere’nin bir numaralı saç bakım markası olan Olaplex’in yeni Nº.5 durulanmayan nemlendirici ve onarıcı saç bakım kremiyle tanışmaya hazır mısınız?

Durulanmayan bakım kremi, kuru ve neme ihtiyaç duyan saçların imdadına yetişiyor. Sprey yerine krem yapıya sahip olan Nº.5 bütün saç tiplerine uygun.

Nº.5 durulanmayan bakım kremi markanın diğer ürünlerinde olduğu gibi patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip. Bu teknoloji saçın dokusunu geri kazandırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Hydramino Yenileyici Karışım saçı nemlendirir ve bakım yapar. Saçların daha pürüzsüz ve parlak görünmesini destekler. 

High-Adhesion Onarıcı Kompleks ise saç uçlarındaki çatallaşmayı onarır ve saçları korur. İçeriğindeki amino asitler, skualen, hiyaluronik asit, ximenia yağı ve gliserin saçta ağırlık yapmadan yoğun nem sağlar ve saçların daha kolay taranmasına yardımcı olur. Kremin bir başka özelliği ise saç tellerini 232 dereceye kadar ısıdan koruması. 

Ürünü duştan sonra hafif nemli saça uygulamanız yeterli. Kuru saçlara hafifçe uygulandığında ise parlaklık kazandırma ve elektriği haflfletme etkisi var.