SAÇLARDA YAZ ESİNTİSİ
Ana Sayfa Güzellik İpuçları SAÇLARDA YAZ ESİNTİSİ

Cilt Bakımı

SAÇLARDA YAZ ESİNTİSİ

Bu yaz saçların sağlıkla ışıldamayı hak ediyor! New York’un önde gelen saç tasarım salonlarından doğan marka Bumble & Bumble’ın yaz favorilerini senin için derledik.

Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer

Parlak, canlı ve sağlıklı bir görünüm için saçlarını ısı ve güneşin neden olduğu yıpranmalardan koruyan primer sprey. Çevresel faktörlerden kolayca etkilenen saçların varsa Hairdresser’s Invisible Oil Spray Primer ile saçlarını koruyabilirsin. Duştan sonra ıslak saça uygulandığında taramayı kolaylaştırır, elektriklenmesini engeller, bakım yapar ve kırılmayı önler. Tüm saç tipleri için uygundur.

Surf Spray

Saçlarına denizden çıkmış gibi dalgalı ve seksi bir doku kazandıran mat bitişli sprey. Nerede olursan ol, sahil havasını ve deniz dalgalarını yanında taşımak isteyenler için ideal! Saçlara anında hacim vererek cool bir doku kazandırır. İnceden kalın telliye, tüm saç tipleri için idealdir.

Surf Infusion Spray

Sahil, deniz ve yaz havası bu şişede! Saçlarına denizden çıkmışçasına dokulu bir hava kazandırırken nemini korumasını sağlar. Eğer ince ve kuru telli saçlara sahipseniz ve saçlarınızda doğal dalgalı & hacim arıyorsanız bu ürün tam size göre. İçeriğindeki mineral kompleksi ile saçlara bakım yaparken tropikal yağlar ile parlaklık kazandırır. Güneşin saçlarda sebep olduğu kurumayı engellemek için UV koruması içerir.