SAF GÜZELLİĞİN VE STİLİN YENİ YORUMU: NARCISO RODRIGUEZ FOR HER PARFUME PEN
Ana Sayfa Parfüm SAF GÜZELLİĞİN VE STİLİN YENİ YORUMU: NARCISO RODRIGUEZ FOR HER PARFUME PEN

Parfüm

SAF GÜZELLİĞİN VE STİLİN YENİ YORUMU: NARCISO RODRIGUEZ FOR HER PARFUME PEN

For Her Parfume Pen, For Her parfüm serisinin çok beğenilen ruhunu yeni bir stil ile yorumluyor ve her durumda kullanıma hazır olacak şekilde, taşınabilir formatta For Her kadınlarına armağan ediyor.

 

ELLERİNİZ İLE DOKUNABİLDİĞİNİZ VE AYIRT EDİCİ DOKUNUŞUNU HİSSEDEBİLDİĞİNİZ BİR KOKUYU KEŞFEDİN!

Duygularınızı harekete geçirin ve Narciso Rodriguez’in ikonik kokularının yeni, orijinal kullanım şeklini kutlayın. Tek bir dokunuşla duygusallığı, zarafeti ve gücü yeniden keşfedin.
Narciso Rodriguez Parfume Pen bir kadının en samimi imzasını ortaya koyuyor.

 

FOR HER PARFUME PEN, FOR HER SERİSİNİN ZERAFETİNİ YENİDEN YORUMLUYOR.

Zamanımızın önde gelen tasarımcılarından biri olan Narciso Rodriguez’in en derin ilham kaynağı misk ile bağımlılık yaratan, zarif ve zamansız For Her serisi doğdu. For Her parfüm koleksiyonu her zaman hatırlanan ve sevilen ikonik bir imzaya sahip. On beş yıl içerisinde For Her serisi ikonik bir klasik haline dönüştü, şimdi ise For Her Parfume Pen ile yeni bir hikaye anlatılıyor, yeni bir sayfa açılıyor ve serinin zarafeti yeniden yorumlanıyor.

YENİ İNOVATİF FORMATI İLE SUNULAN İKONİK FOR HER SERİSİ

For Her Parfume Pen saf bir duygusallık yayan ince siyah bir sütun niteliğinde tasarlandı. Kalem formatındaki ürün tek bir dokunuş ile kullanıma hazır olur, bilek ve boyun bölgesine sürülerek uygulanır. Özel tasarlanmış ince fırçası ile usta bir hassasiyet ile ipeksi pürüzsüzlükte bir uygulama sağlar.
Nazik bir şekilde vücudunuza sarılan etkileyici bir koku ve tek bir hareket ile sağlanan kullanım kolaylığı. Bu şık kalem, kokunuzu istediğiniz yerde, istediğiniz zaman yenilemek için çantanızda yerini alır.

For Her serisinin dört üyesi için de Parfume Pen formatı mevcuttur. For Her Eau de Toilette, For Her Eau de Parfum, For Her Fleur Musc Eau de Parfum ve For Her Pure Musc Eau de Parfum.

 

STİLİNİZİ EN ÖZEL İMZANIZI ATTIĞINIZ BİR KOKU RİTÜELİ İLE TAMAMLAYIN

Narciso Rodriguez For Her kendine güvenen, içten gelen bir duygusallığa ve doğal zarafete sahip, özgün bir stile sahip olan tüm kadınlara bir armağan.
For Her Parfume Pen ile en samimi imzanızı ortaya çıkarın. Duygusallığı, zarafeti ve gücü benzersiz ve modern bir şekilde keşfedin. Basit bir hareketle en samimi imzanızı ortaya koyun.