Şehir Hayatına Uygun Güneş Kremleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Şehir Hayatına Uygun Güneş Kremleri

Cilt Bakımı

Şehir Hayatına Uygun Güneş Kremleri

Farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına cevap veren güneş kremlerini seçtik.

Kalabalık ve büyük bir şehirde yaşıyorsanız kullandığınız güneş kreminin cildinizi sadece UVA ve UVB ışınlarından koruması yeterli değil. Güneş kremi formülasyonlarının şehir hayatına da uygun olması önemli. Kimilerine her gün kullanabileceği hafif yapılı bir SPF gerekirken, kimileri hava kirliliği ve mavi ışıkla da savaşan bir ürün arıyor. Hazırladığımız güneş kremi rehberinde faydalı öneriler sizi bekliyor. 

Shiseido Clear SuncareStick SPF 50+ 

Minik boyuyla yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz bu ürünü makyaj yapmadan önce veya sonra uygulayabilirsiniz. Shiseido’nun WetForce ve HeatForce teknolojileri, suda ve sıcak havada daha etkili hale gelen görünmez, hafif koruyucu bir katman oluşturuyor. 

Clarins UV Plus (5P) Anti-Pollution SPF 50 – PA+++ 

Bu ipeksi, hafif yapılı ve yağ içermeyen formülasyon cildi UVA ve UVB ışınları, hava kirliliği ve serbest radikallere karşı korurken, koyu lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. 

Clinique Superdefense City Block SPF 50 

Clinique’in esans ve yağ içermeyen güneş kremini “No-makeup makeup” günlerinizde hafif bir fondöten olarak da kullanabilirsiniz. Stop Signs Teknolojisi UVA, UVB ve cildi tahriş eden diğer etkenler dahil olmak üzere çeşitli çevresel faktörlerle mücadele ediyor. İçeriğindeki titanyum dioksit, çinko ve oktinoksat cildi UV ışınlarına karşı koruma görevini üstleniyor.. 

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan Face Cream SPF 30 

Temiz içeriklerden oluşan bu güneş  kremi hafif ve yağsız bir dokuya sahip. Cildi etkili bir şekilde güneş ışınlarına karşı korurken, güneşin cilde verdiği zararı onarmaya yardımcı olur.. 

Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 30 

Antioksidan açısından zengin, yağsız bir formülasyona sahip olan Supergoop etkili bir makyaj bazı. Hem mavi ışığı filtrelemeye yardımcı oluyor hem de UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlıyor.