KARŞINIZDA SEPHORA APP!
Ana Sayfa KARŞINIZDA SEPHORA APP!

KARŞINIZDA SEPHORA APP!

Sephora uygulaması ile ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünler her an parmağınızın ucunda! Uygulama aracılığıyla Sephora’da gerçekleşen en güncel kampanya ve avantajları takip edebilir, bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine aradığınız her şeye hemen ulaşabilirsiniz. Sephora, online alışverişin tüm kolaylıklarından yararlanmanızı sağlar. Satın almak istediğiniz ürünlerin detaylı bilgilerini inceleyin, ürünleri karşılaştırın, favorilerinizi sepetinize ekleyin. Uygulamayı indirdikten sonra adres ve kredi kartı bilgilerinizi tanımlayarak seçtiğiniz ürünlere evinizden çıkmadan sahip olabilir, alışverişte zamandan ve efordan tasarruf etmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Kusursuz Makyaj Uygulamalarına İmza Atın

Sephora’da yer alan makyaj malzemeleri arasında hayalinizdeki tüm makyaj uygulamalarına imza atmak için gerekli ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Makyaj bazı ile cildinizi makyaja hazırlayabilir; fondöten, allık, bronzer, pudra ve kontür paleti ile pürüzsüz bir ten görünümüne, biçimli yüz hatlarına kavuşabilirsiniz. Her makyaj tarzına uygun göz makyajlarına imza atmak için en seçkin markaların sunduğu ve yüksek pigmentasyonlu rimel, eyeliner, far ve takma kirpik seçeneklerine göz atabilirsiniz. Kaş maskarası, kaş farı ve kaş kalemi yardımıyla kaşlarınıza dilediğiniz şekli verebilir, rengarenk ruj, lip gloss ve dudak kalemi seçenekleriyle göz alıcı dudak makyajları yaratabilirsiniz.

Eşsiz Kokuları Teninizle Buluşturun

Sephora, sizin için birbirinden seçkin parfüm markaları ve seçeneklerini bir araya getirir. Teninizde eşsiz bir koku bırakacak parfüm çeşitleri, erkek parfüm ve kadın parfüm seçenekleri olarak iki farklı başlığa ayrılır. Bu kategoriler içinden dilediğiniz içerikleri ve aromaları bir araya getiren ürünleri kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Benzersiz esansları buluşturan vücut spreyi çeşitlerine göz atabilir, teninizi en sevdiğiniz kokularla daha ferah ve tazelenmiş bir hisse kavuşturabilirsiniz.

Sağlıklı, Aydınlık ve Pürüzsüz Bir Cilde Kavuşun

Pürüzsüz, ışıltılı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanın adresi eksiksiz bir cilt bakım rutini uygulamaktan geçer. Her cildin ihtiyaçları ve yapısı birbirinden farklıdır. Sephora, farklı cilt tiplerine ve ihtiyaçlarına göre gruplandırılan en etkili cilt bakım ürünlerini bir arada sunar. Makyaj temizleme suyu seçenekleri ile cildinizi gün sonunda tüm makyaj kalıntılarından arındırabilir, yüz temizleme jeli ve tonik çeşitlerinden cilt yapınıza en uygun olan ürünleri seçerek tertemiz bir cilde kavuşabilirsiniz. Peeling ve maske seçenekleri ile cildinizi ölü hücrelerden arındırarak yenileyebilir, nemlendirici krem çeşitlerinden cildinize en uygun olanları kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Güneş kremi ve nemlendirici yüz kremi kategorisinde yer alan favori ürünlerinizi her an yanınızda taşıyabilir, cildinizi dış etkenlere karşı koruyabilirsiniz.

Vücut ve Banyo Ürünleriyle Cildinizi Yenileyin

Birbirinden güzel kokularıyla duş jeli ve banyo köpüğü seçenekleri arasından dilediğinizi seçerek banyo keyfinizi taçlandırabilirsiniz. Vücut peelingi, el kremi, ayak kremi, selülit kremi ve vücut losyonu çeşitleri arasından cildinize en uygun olan ürünleri belirleyebilir, yenilenmiş ve ölü hücrelerden arındırılmış cildinizle her an tazelenmiş hissedebilirsiniz. Sephora, gün boyu ferah ve kuru hissetmeniz için hazırlanan deodorant ve roll on seçeneklerini de bir arada sunar. Erkek deodorant ve kadın deodorant kategorilerinden seçkin markaların en sevilen ürünlerine ulaşabilirsiniz. Cildinizde her an sağlıklı bir bronzluk yaratmak için vücut bronzlaştırıcı ürünlerine göz atabilir, yaz esintilerini teninize taşıyabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleriyle Kusursuz Saçlar

Saçlarınızın sağlığını ve ışıltısını korumak için ihtiyacınız olan tüm bakım ürünleri Sephora’da! Durulanan ve kuru şampuan seçeneklerine göz atabilir, saç kremi çeşitleri ile saçlarınızın yumuşaklığını ve gücünü koruyabilirsiniz. Saç bakımı rutininizi saç maskesi ve saç bakım yağı seçenekleriyle güçlendirebilir, saçlarınızın yapısına ve uzunluğuna uygun tarak ve saç fırçası çeşitlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün seçimi yaparken saçlarınızın yapısına ve ihtiyaçlarına göre filtreler ekleyebilir, seçim sürecinizi daha hızlı ve pratik hale getirebilirsiniz.

Erkek Bakım Ürünleri ile Eksiksiz Cilt Bakımı

Sephora, cildini önemseyen bakımlı erkeklerin ihtiyacı olan tüm ürünleri bir araya getirir. Erkek cilt bakım ürünleri arasından dilediğinizi seçebilir; nemlendiriciler, yaşlanma karşıtı ürünler ve yüz temizleyiciler yardımıyla kendinize eksiksiz bir cilt bakım rutini oluşturabilirsiniz. Sağlıklı ve kolay bir tıraş için gerekli sakal losyonu ve tıraş jeli seçeneklerini inceleyebilir, after shave balsam ve losyon çeşitleri ile tıraş sonrasında ferah bir cilde kavuşabilirsiniz.

Makyaj Aksesuarları ve Fırçaları ile Pratik Uygulama

Makyaj malzemelerini pratik ve doğru bir şekilde uygulamak için en büyük yardımcılarınız makyaj fırçaları ve aksesuarlarıdır. Tüm makyaj malzemelerinizi güvenle ve düzenli bir şekilde taşımanızı sağlayan makyaj çantası ve makyaj düzenleyici modellerini Sephora’da bulabilirsiniz. Makyaj fırçası, makyaj süngeri, ayna, kaş fırçası ve kirpik kıvırıcı çeşitleri ile kusursuz makyaj uygulamalarına imza atabilir, dilerseniz ihtiyacınız olan tüm fırçaları bir araya getiren fırça seti seçeneklerine göz atabilirsiniz. Makyaj fırçalarınızın temizliği de cilt sağlığınız açısından oldukça önemlidir. Sephora’da farklı form ve boyutlarda fırça temizleyici seçeneklerini bulabilirsiniz. Cımbız, törpü ve manikür makası gibi aksesuarları ayrı ayrı satın alabilir, dilerseniz manikür pedikür seti seçenekleriyle ihtiyacınız olan tüm aksesuarlara tek bir üründe sahip olabilirsiniz.

Seyahatlerinizde İhtiyaç Duyduğunuz Tüm Ürünler Yanınızda

Her bir seyahatinizin süresi, koşulları ve programı bir diğerinden farklı olabilir. Seyahatlerinizde kullanacağınız bakım ve kozmetik ürünlerini büyük ambalaj ve kutularda taşımak, valizinizde alandan tasarruf etmenize engel olabilir. Sephora, konforlu bir seyahat esnasında ihtiyacınız olan tüm ürünleri yanınızda taşıyabilmeniz için seyahat boy ürünler sunar. Seyahat boy makyaj malzemeleri ile makyaj çantanızda yer açabilir, seyahat boy cilt bakım ürünleri ile bakım rutininizi gittiğiniz her yerde eksiksiz şekilde uygulayabilirsiniz. Böylelikle hem alandan tasarruf edebilir hem de yalnızca ihtiyaç duyduğunuz miktarda ürün taşımanın konforunu yaşayabilirsiniz.

Sephora Collection Ürünleri ile Özel Hissedin

Yalnızca Sephora’da bulabileceğiniz makyaj malzemeleri ve cilt bakım ürünleri ile kendinizi her an şımartabilirsiniz! Sephora Collection kategorisinden ulaşabileceğiniz maske çeşitleri ile cilt bakım rutininize yepyeni ve etkili bir dokunuş katabilir, ruj seti seçenekleri ile benzersiz dudak makyajlarına imza atabilirsiniz. Yalnızca Sephora Collection’a özel olarak hazırlanmış makyaj bazları ile cildinizde pürüzsüz bir görünüm yaratabilir, oje ve oje çıkarıcı çeşitleri ile kusursuz görünen tırnaklara kavuşabilirsiniz. Alışverişlerinizde Sephora’yı tercih etmiş olmanın ayrıcalıklarını siz de her an ve her yerde yaşayabilirsiniz. Sephora ile favori makyaj ve cilt bakım ürünleriniz, parmağınızın ucunda!