Sephora Black Frıday İndiriminden Editörün Seçkisi
Ana Sayfa Parfüm Sephora Black Frıday İndiriminden Editörün Seçkisi

Cilt Bakımı

Sephora Black Frıday İndiriminden Editörün Seçkisi

İndirim dönemini iyi değerlendirerek, zamansız ürünlerle rutinlerinize akıllı yatırımlar yapabilirsiniz. Sephora’nın saç, makyaj, parfüm ve cilt bakım ürünleri arasından sizler için yaptığımız seçkimize bir göz atın.

Anastasia Beverly Hills Brow Primer Brow Freeze

Kimin için? Doğal görünümlü ve kalıcı bir kaş sabitleyici arayanlara.

Neden? Kaş şekillendirmenin otoritelerinden biri olarak kabul edilen Anastasia Beverly Hills’in bu şeffaf kaş jeli, makyaj çantamızın olmazsa olmazlarından. Bir kaş fırçası yardımı ile kolayca uygulanabilen kaş jeli, kaşların doğal dokusunu koruyarak sabitliyor. Tüm kaş renkleriyle uyumlu ve kalıcı olması da bonus.

Benefit 24-HR Brow Setter Clear Brow Gel Mini

Kimin için? Çantaya atmalık bir kaş sabitleyicisi isteyenlere.

Neden? Benefit’in en sevdiğimiz kaş şekillendiricisinin mini versiyonu, büyük boyunun tüm özelliklerini cep boyu bir ambalaja taşıyor. Çift taraflı fırçanın uzun tarafı ile kaşları taramak, kısa tarafı ile laminasyon görüntüsü elde etmek mümkün. Bu kaş maskarasının en sevdiğimiz özelliklerinden biri ise süper kalıcı olması.

Chanel Bleu de Chanel Eau de Parfum

Kimin için? Zamansız maskülen parfüm hayranlarına

Neden? Klasikler listesindeki yerini neredeyse ilk çıktığı anda garantileyenBleu de Chanel Eau de Parfum, aromatik ve odunsu bir erkek parfümü. Chanel’in efsane parfümörü Jacques Polges’un imzasını taşıyan kokunun üst notalarında greyfurt, nane, limon, pembe karabiber ve kişniş, kalbinde muskat, zencefil, yasemin ve kavun, dip notalarında ise parfüme derinlik amber, sedir, tütsü ve paçuli var. Oh la la!

Clinique Moisture Surge

Kimin için? Rutindeki tüm ürünlerle anlaşan, etkili bir nemlendirici isteyenlere

Neden? Hiyalüronik asit ve aloe vera. Bu nemlendiriciye aşık olmak için yalnızca bu iki içerik bile yeterli. İçerik listesinde cilde nem kazandırmanın en etkili yollarından biri olan hiyalüronik asidin iki farklı formunun bulunduğu bu nemlendirici, yüzünüzü yıkadıktan sonra bile nemlendirmeye devam ediyor. Aloe vera ise nemi cilde hapsedip cildi yatıştırmaya yardımcı oluyor. Moisture Surge’ün cilde ferahlık kazandıran krem-jel dokusu ve ciltte yarattığı aydınlanma etkisi de cabası.

Erborian CC Cream Clair

Kimin için? Tek üründe çok işlev ve doğal bir cilt görünümü tercih edenlere

Neden? Erborian’ın bu klasiği, cildi hafifçe örterken bakım yapması ve SPF 25’le güneşten de koruması ile vazgeçilmezlerimizden. Ciltteki kızarıklıkları sakinleştiren centella asiatica bitkisi içeren CC krem, cildin nem dengesini destekliyor ve E vitamini ile cildi serbest radikallerden koruyor. Yoğun kapatıcılık istediğiniz günlerde fondötenin altında baz olarak da kullanabilirsiniz.

Fenty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Kimin için? Yapışmayan, konforlu yapıya sahip bir dudak parlatıcısı arayanlara

Neden? Fenty’nin en sevilen ürünleri arasında yer alan Gloss Bomb, bize dudak parlatıcısını yeniden sevdiren, çok özel bir ürün. Dudaklara yüksek dozda ışıltı kazandıran bu parlatıcının asla yapış yapış bir hissi yok; shea yağı ile besleyici bir etkiye de sahip. Kendi başına veya dilediğiniz rujun üstüne uygulayabilirsiniz.

Huda Beauty Naughty Nudes Palette

Kimin için? Bakışları belirginleştirecek, çok amaçlı bir far paleti isteyenlere

Neden? Huda Beauty’nin çok satan Nude far paletinin bu versiyonu, hem gündüz, hem de gece makyajında kullanılabilmesi ile favorimiz. Tüm göz renkleri ile uyumlu toprak, kızıl, pembe ve bordo tonlarında on sekiz yüksek pigmentasyonlu tona ve beş farklı far dokusuna sahip palet tam anlamıyla evladiyelik.

 

Lancome La Vie Est Belle Eau de Parfum

Kimin için? Tatlı ve çiçeksi bir kadın parfümü arayanlara

Neden? Lancome’un klasikleri arasında yer alan La Vie Est Belle, armut, paçuli, iris, yasemin, portakal çiçeği ve pamuk şeker ile insanda mutluluk hissi uyandıran, floral bir parfüm. Feminen ve kalıcı bir seçim.

 

Laneige Lip Sleeping Mask

Kimin için? Dudaklarında yoğun besleyici bakım ihtiyacı duyanlara

Neden? Laneige’in tüm dünyada üç saniyede bir satılan bu ikonik ürünü, dudaklara uyurken yoğun bakım yapmayı vaat ediyor. Lip Sleeping Mask’in gücü, içerik listesinde saklı: Orman meyveleri, hindistan cevizi yağı, shea, Murumuru çekirdeği ve C vitamini dudakları besliyor, nemlendiriyor ve koruyor. Uyku öncesi uygulayıp sabah yumuşacık dudaklara uyanmaya bayılıyoruz. Özellikle mevsim geçişlerinde dudaklara özel ilgi göstermek için etkili bir fikir.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Kimin için? Tek serumdan çok sayıda etki bekleyenlere

Neden? Dünyanın en çok satan cilt bakım serumlarından biri olan Advanced Night Repair, tüm yaşlara ve cilt tiplerine fayda sağlayabilen, çok marifetli bir klasik. Estée Lauder’in patentli formülü cildi onarmayı, aydınlatmayı, nemlendirmeyi, olumsuz dış etkenlerden korumayı, sıkılaştırmayı ve ince çizgi görünümünü hafifletmeyi hedefliyor. Ayrıca gündüz nemlendirici ve güneş kremi altına uygulamak için ideal. Dahası, ince yapılı bir makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. Yağsız ve kolay emilen dokusu da artısı.

Moroccanoil Treatment

Kimin için? Parlak ve sağlıklı saçlar isteyenlere

Neden? Moroccanoil’in imza saç bakım yağının yıldızı, hem antioksidan özelliği olan, hem de eşsiz besleyici bir etkiye sahip argan yağı. Tüm saç tiplerine uygun olan Treatment, temiz ve nemi alınmış saçlara uygulandığında, canlı ve parlak saçlar vaat ediyor. Ayrıca elektriklenen saçları kontrol altına almada da etkili. Bu yağı saç bakım maskelerimizin içine damlatarak uygulamayı da çok seviyoruz.

Nars Velvet Lip Pencil Dolce Vita

Kimin için? Doğal bir pembelikte, mat ruj arayanlara

Neden? Nars’ın bu rujunun her daim makyaj artistlerinin favorileri arasında yer alması tesadüf değil. Herkese ve her makyaja yakışabilen ender ruj renklerden olan Dolce Vita’nın bu mat kalem formunu çok seviyoruz. Dudakları kurutmayan kadifemsi mat bitişi ve kalıcılığı ile gelmiş geçmiş en iyi rujlardan biri.

Natasha Denona Retro Eyeshadow Palette

Kimin için? Kızıl ve pembe tonlarında göz makyajı sevenlere

Neden? İçerisinde hem sıcak, hem soğuk tonlarda on beş renk bulunan Retro Eyeshadow Palette, her ten rengi ile uyum sağlıyor. Pembe, mor ve kızıl tonları ile romantik görünümler elde etmeyi sevenleri mutlu edecek bu paletteki tüm farlar suya dayanıklı. İlginç bir bilgi: Metalik farların ışıltısı gerçek inci tozundan elde edilmiş!

Sephora Waterproof Eye Makeup Remover

Kimin için? En kalıcı makyajı bile nazikçe temizlemek isteyenlere

Neden? Sephora’nın kült makyaj temizleyicisi, en inatçı ve suya dayanıklı makyajı bile cildi kızartmadan çıkarabilmesiyle favorimiz. Temizlerken kirpiklere de bakım yapan Sephora Waterproof Eye Makeup Remover lens takanlar veya göz çevresi çok hassas olanlar için bile uygun.

 

Sephora Collection Clean Skin Gel With Prebiotics

Kimin için? Temiz içerikli ve hassas ciltlere bile uygun bir yüz yıkama jeli almak isteyenlere

Neden? Sephora Collection’ın bu yüz temizleme jeli, son zamanlardaki en iyi keşiflerimizden. Cildi yatıştırıp nemli kalmasını destekleyen aloe vera ve prebiyotikler içeren Clean Skin Gel, cildi kurutmadan temizliyor. Ayrıca %98 doğal kaynaklı bir formülasyonu var. Temizleyicinin içerik listesinde parfüm olmaması ve konforlu yapısı sevdiğimiz özellikleri.

The Inkey List Retinol Serum

Kimin için? İnce çizgiler üzerinde etkili bir retinol serumu arayanlara

Neden? Retinol için anti aging içeriklerin şampiyonu diyebiliriz. Bir A vitamini formu olan retinol, ince çizgileri hafifletmek, cildi aydınlatmak, ton eşitliği sağlamak ve cildi pürüzsüzleştirme özellikleri ile popülerlik kazandı. Ancak bu güçlü içeriği düşük dozlarda ve hassasiyet yaratmayacak şekilde kullanmak da çok önemli. The Inkey List, hassasiyet riskini minimuma indiren, düşük dozlu fakat etkili bir retinol serumu formüle etti. Cildi yatıştırıp nemlendirmek için skualen de içeren serumu, özellikle retinole yeniyseniz haftada bir iki kez ve yalnızca geceleri kullanarak başlayın. Cildiniz alıştıkça uyguladığınız gece sayısını artırabilirsiniz. Gündüzleriyse güneş koruyucusu uygulamayı sakın unutmayın.

Tom Ford Black Orchid

Kimin için? Seksi, sıcak ve akılda kalıcı bir parfüm isteyenlere

Neden? Kaç tane parfüm trüf mantarı notasına sahip? Tom Ford’un 2006 doğumlu bu klasik ve şehvetli kreasyonu, birbirinden değerli ve karakterli notalarla çağımızın kült parfümleri arasında. Trüf mantarı, frenk üzümü, gardenya, ylang ylang, bergamot, portakal ve limon ile açılan parfümün kalbinde kokuya ismini veren orkide, baharatlar, yasemin ve lotus var. Sıcak kapanış ise çikolata, paçuli, vanilya, tütsü, amber, sedir, vetiver ve misk ile. Hem kadın, hem de erkeklere yakışan, imza bir parfüm.

Too Faced Super Coverage Multi-Use Concealer

Kimin için? Yüksek kapatıcılık ve doğal bitiş isteyenlere

Neden? Fondötenini uzun yıllardır kullandığımız Too Faced’e ten makyajı konusunda güvenimiz sonsuz. Yüksek kapatıcılık sağlamasına rağmen, tenle bir olan, doğal bir bitiş sunan Super Coverage Multi-Use Concealer, bakım da yapan çok amaçlı bir makyaj ürünü. Hiyalüronik asit ve hindistan cevizi suyu ile cildi nemlendiren kapatıcının yağsız formülü gözeneklerde birikme yapmıyor. Kapatıcının otuz beş farklı tonu mevcut.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Kimin için? Modern bir floral parfüm arayışında olanlara

Neden? Son yılların en çok ses getiren parfümlerinden olan Libre, çağdaş bir çiçek kompozisyonu. Lavanta, turunç, portakal çiçeği, yasemin ve vanilyanın baskın olduğu feminen ve kalıcı parfüm, dikkat çekici kokular sevenler için idea