Sephora Collection İlkbahar’21 Makyaj Ürünleri
Ana Sayfa Makyaj Yüz Sephora Collection İlkbahar'21 Makyaj Ürünleri

Makyaj

Sephora Collection İlkbahar’21 Makyaj Ürünleri

Hepimiz için zor ama bir o kadar da öğretici geçen 2020 senesinden sonra hemen hemen çoğumuzun hayata ve çevresine olan bakışında değişiklikler oldu. Her alanda değişen ve dönüşen trendlerin makyaj alanındaki yansımalarını Sephora Collection 2021 İlkbahar Makyaj Ürünleri eşliğinde inceliyoruz. Sephora Collection’ın yeni makyaj koleksiyonunda rengarenk far paletlerinden, doğal görünümü esas alan fondötenlere kadar renkli ve natürel bir dünyaya yolculuk sizleri bekliyor…

 

Sephora Collection Best Skin Ever Fondöten

Best Skin Ever fondöten, kusursuz bir cilt ve ultra doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Doğal etkisi ve istenilen düzeyde ayarlanabilen kapatıcılığı sayesinde cildi bütünleştirir, cilt dokusunun pürüzsüzleşmesine ve kusurların gizlenmesine destek olur. Cilt üzerinde uzun süre kalıcılık sağlar ve akşama kadar cildin mükemmel görünümünü korumasına yardımcı olur.  Kirlilik karşıtı yosun özleri ve doğal kaynaklı hyaluronik asit ile zenginleştirilen formüle sahip olan bu kapatıcı, tüm gün boyunca, cildi 12 saat nemlendirir ve dış etkenlere karşı kalkan görevi görür.

Sephora Collection Best Skin Ever Kapatıcı

Best Skin Ever kapatıcı, doğal etkisi ve yüksek kapatıcılığı sayesinde, anında doğal bir bitiş sunarken koyu halkaların etkili şekilde kapatılmasına yardımcı olur. Uzun süre kalıcı etkiye sahiptir. Gün boyu kalıcılık sağlar ve ince çizgilerin oluşumunu önlemeye destek olur. Kirlilik karşıtı yosun özleri ve doğal kökenli hyaluronik asitle zenginleştirilen formüle sahip olan bu kapatıcı, cildin 12 saat nemlenmesine yardımcı olur ve dış etkenlere karşı kalkan görevi görür.

Sephora Collection Pocket Palette

Sephora Collection Pocket Palette far paleti, sunduğu sonsuz çeşitlilikte renk seçkisi ile rengarenk bir göz makyajı elde etmenize yardımcı oluyor. 400’den fazla ton ve efekt karışımı ile dilediğiniz gibi renk oyunları yapabilir, hayalinizdeki görünüme ulaşabilirsiniz. Sephora Collection Pocket Palette sunduğu 4 farklı palet seçeneği ile gününüze renk katmaya hazır.

 

 

 

Sephora Collection Göz Kalemi

Yoğun renkli, yumuşak dokulu, suya dayanıklı ve vegan göz kalemi %90’dan fazla doğal bileşeni eşliğinde yumuşatıcı özelliklere sahip pirinç özü ile zenginleştirilmiştir. Yüksek pigmentli 8 ışıltılı tonuyla gözleri belirginleştirmek ve olağanüstü bir görünüm kazandırmak için yumuşak yapısı sayesinde göz kapağınızın üzerinde zahmetsizce kayar. Suya dayanıklı formülü sayesinde akmayan ve dağılmayan kalıcı bir çizgi çizmenize yardımcı olur.

 

 

Sephora Collection Clear & Cover Kusur Giderici Kapatıcı

Salisilik asit ile zenginleştirilmiş bu Sephora Collection kapatıcı, daha düzgün bir cilt görünümü için kusurları kapatmanıza yardımcı olur. Sunduğu 6 farklı renk ile cilt tonunuza en uygun alternatifi kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

Sephora Collection Charcoal Kaş Seti – Asansörlü Kaş Kalemi ve Şeffaf Kaş Jeli

Doğal görünümlü ve taranmış çarpıcı kaşlara sahip olmanız için Sephora Collection Charcoal Kaş Seti, içindeki asansörlü kaş kalemi ile kaşlarınızı dolgunlaştırmanıza, şeffaf kaş jeliyle de taranmış ve doğal görünümlü kaşlar elde etmenize yardımcı olur.

 

 

Sephora Collection Mat Ruj

Gün boyu göz alıcı ve konforlu dudaklar için nemlendirici özellikli Sephora Collection Mat Ruj serisini keşfedin. Tek uygulamada dudaklarınızda uzun süreli kalıcılık, mat ve kadifemsi bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

 

 

Sephora Collection Beautiful Lash Maskara

Hafif ve besleyici formülü, kirpiklere yoğun bir siyahlık verir, kirpikleri yoğunlaştırır, kirpik diplerinin hava almasına yardımcı olur. Uzun süre dayanıklıdır. Topaklanmayan mükemmel kirpikler için tasarlanmış %100 bitkisel liflerden oluşan fırçası, her kirpiği tek tek ayırır, ortaya çıkarır ve belirginleştirir. %96 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan bu maskara, kirpikleri yoğunlaştıran Bambu bakım tozu ve kirpikleri besleyen Avokado Yağı ile zenginleştirilmiştir.