Sonbahara Özel Cilt Bakım Ürünleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sonbahara Özel Cilt Bakım Ürünleri

Cilt Bakımı

Sonbahara Özel Cilt Bakım Ürünleri

Eylül’ün gelişi ile yavaş yavaş yaz aylarına veda edip sonbahara doğru adım adım ilerliyoruz. Bu süreçte mevsim geçişlerinden fazlasıyla etkilenen cildimize gerekli bakım ve özeni göstermek belki de en çok dikkat etmemiz gereken şeyler arasında yer alıyor.

İyi bir cilt için iyi içeriklerle ile formülize edilmiş ürünleri tercih etmek bu yolda yapmanız gereken ilk şey… Sephora Collection’ın %90 oranında doğal içerikler ile üretilen ve cilt ile uyumlu cilt bakımı ürünleri bu sonbaharda bakım rutininizin vazgeçilmezi olacak…

 

Resurfacing Peel Mask

%96 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilen Resurfacing Peel Mask cilt dokunuzu düzeltmeye yardımcı olurken akne, ince çizgiler ve leke görünümünü azaltmaya destek olur. %13 oranında AHA, salisilik asit ve PHA karışımı içeren arındıcı maske ile daha pürüzsüz bir cilt için ilk adımı atabilirsiniz. Formülünde bulunan 5 adet meyve (yaban mersini, şeker kamışı,portakal,limon,akçağaç) asidi karışımından oluşan AHA, daha aydınlık, daha pürüzsüz ve daha parlak bir cilde kavuşmanıza destek olurken, iyi bir antibakteriyel olan salisik asit ise cildin üst yüzeyini ve gözeneklerde bulunan ölü hücreleri arındırmaya yardımcı olur. Son olarak, mısırdan elde edilen glikoz şurubundan oluşan PHA cilt yüzeyini temizlemeye yarayan enzimleri aktive eder.

Nasıl Kullanılır?

  1. Temiz ve kuru cilde, göz ve dudak çevresi haricinde ince bir katman olarak uygulayın.
  2. 10 veya 15 dakika bekleyip ardından su ile durulayın.

Haftada bir kullanım ile başlayın, ihtiyaç halinde haftada iki kullanıma yükseltin.

 

Smoothing Cleanser

%98 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilen Smoothing Cleanser, cildi yenilemek için salisilik asit ve AHA’lar içerir. Daha pürüzsüz, daha parlak ve gözle görülür bir şekilde daha güzel bir cilt ortaya çıkarmaya destek olur. İlk kullanımdan itibaren ciltte parlaklık ve ışıltılı bir görünüm sağlanmasına yardımcı olur. Gözeneklerin görünümü azaltmayı hedefler ve daha berrak bir görünüm sunar.

Nasıl Kullanılır?

Yüz ve boyun temizleme jeli her gün, sabah ve / veya akşam uygulanır.

  1. Jeli yüzünüze ve boynunuza dairesel hareketlerle uygulayın.
  2. Ardından ılık suyla durulayın.

Hassasiyete yakın bir cildiniz varsa AHA ve BHA’nın güçlü varlığı göz önüne alındığında, size günde bir uygulama ile başlamanızı, ardından gerekirse günde iki uygulamaya geçmenizi tavsiye ederiz.

 

Melting Cleansing Balm

 %96 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilen Sephora Collection eriyen temizleme balsamı, cildin pH’ına saygı gösterirken makyajı, kirleri ve kirlilik izlerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Doğal kökenli bir mikro alg olan klorella ve polisakkaritler (kirlilik önleyici etkileriyle bilinir) ile zenginleştirilmiş, eriyen dokusu suyla temas ettiğinde kremsi bir süte dönüşerek kolay durulama sağlar, kalıntı veya yağlı yüzey bırakmaz. Cildi temizlemeye, dengelemeye ve yatıştırmaya yardımcı olur.

 

Nasıl Kullanılır?

  1. Sabah ve/veya akşam yüz ve boyun bölgesine az miktarda ürün uygulayın.
  2. Kuru cilde masaj yapın.
  3. Ilık su ile iyice durulayın.

 

Targeted Wrinkle Serum

 % 97 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilen, bakuchiol bakımından zengin, kırışık hedefli yüz ve boyun serumu, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmayı hedefler ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. İlk yaşlanma belirtilerine ve ilk ince çizgilenmelere karşı kullanımı uygundur.

Nasıl Kullanılır?

Sabahları ve akşamları temiz ve kuru cilde -göz çevresi hariç- masaj hareketleri ile uygulanır.

 

Firming Day Cream

Sephora Collection sıkılaştırıcı gündüz kremi, peptitler dahil olmak üzere % 92 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilmiştir. Cildi sıkılaştırıp elastikiyetini arttırmaya yardımcı olarak yüz ovalini yeniden tanımlamayı ve kaybettiği doğal ışıltısını geri kazandırmayı hedefler. Hafif dokusuyla cildi nemlendirmeye yardımcı olarak gün boyu rahat ve yumuşak kalmasını destekler.

 

Nasıl Kullanılır?

Temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine mevcut serumunuzdan sonra ya da tek başına sabahları uygulayın.

 

Glow Serum

% 97 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilen Sephora Collection parlaklık veren yüz serumu, cilde canlılık ve parlaklık kazandırmak için C ve E vitamini ve doğal kaynaklı peptidlerden oluşan bir kokteyl içerir. Yüzünüze canlı bir görünüm katlamayı hedefleyen bir serumdur.
Cildin daha nemli ve ışıltılı hale gelmesine destek olur. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Hızlı nüfuz eden yağsız dokusu çok iyi bir makyaj bazı oluşturur.

Nasıl Kullanılır?

Sabah ve akşamları, temizlenmiş cildinize, parmak uçlarınıza aldığınız yeterli miktarda serumu masaj hareketleriyle yüz ve boyun bölgesine uygulayın.

 

Son olarak “Cilt bakım rutinimin adımları nasıl olmalı?” “Hangi ürünleri sırasıyla kullanmalıyım?” sorularınıza yanıt olarak size Asit Programımızı sunmak istiyoruz. Yukarıda detaylarıyla yazdığımız ürünlerimizden ilk olarak Smoothing Cleanser ile cildinizi arındırıp sonrasında rutininizin ikinci adımda Resurfacing Peel Mask’i uygulayın. Maskenin ardından göz çevrenizdeki dokuyu yenilemeye destek olan Firming Day Cream ile cilt bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.