SEPHORA COLLECTION CİLT BAKIMI
Ana Sayfa Cilt Bakımı SEPHORA COLLECTION CİLT BAKIMI

Cilt Bakımı

SEPHORA COLLECTION CİLT BAKIMI

Canlı, enerji dolu bir cilt ve kusursuz bir makyaj… Sephora Collection cilt bakımı ürünleri, kolay uygulama ayrıcalığı ile güzellik rutinine pratik bir akış kazandırıyor. Gözeneksiz bir cilt, sade bir makyaj için harika bir zemin sunuyor. Dinlenmiş bir beden, bakımlı ve ışıltılı bir ten ile bütünleştiğinde, güven dolu bir his tüm güne eşlik ediyor. Cilt tipine uygun doğal cilt bakımı ürünleri, arındırma özelliğinin yanı sıra cildi yatıştırarak alerjik durumların önüne geçebiliyor. Yüz bakımı, göz bakımı ve vücut bakımı için geliştirilmiş Sephora Collection, cilde ve doğaya uyumlu doğal içerikleriyle öne çıkıyor. Ürün ambalajlarında %100 geri dönüşümlü malzemeler kullanıyor.

 

Makyaj Temizleme Ürünleri

Karma, yağlı, kuru derken cilt tipini belirleme yolunda girişilen anlama çabaları, her defasında içinden çıkılmaz bir kafa karışıklığıyla son buluyor olabilir. Basit, çabasız ve anlaşılır güzellik anlamına gelen Sephora Collection cilt bakım ürünleri ile bu yorucu çabaya “Dur!” demenin şimdi tam zamanı!

Makyaj temizlemenin en önemli adımı olan arındırma işlemi, Sephora makyaj temizleme suyu ile etkili ve kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Yüz ve göz çevrsindeki makyajı temizleyen aloe vera ve çinko içerikli doğal formülü ile ürün, tüm cilt tipleri için etkin temizleme sunuyor. Yağlanma sorunları, gözenekli yapı ve diğer kusurları gidermeye yardımcı olan cilt temizleme suyu, cildi yatıştırarak tazelenmiş bir görünüm için destekliyor.

Kimyasallar ve renklendiricilerle işlenmemiş, %100 organik pamuk liflerden üretilen disk şeklindeki makyaj temizleme pamuğu, yüz, gözler ve boyun için kullanılabiliyor. Ekstra yumuşak yoğun dokusu ve tiftiksiz yüzeyiyle cildi tahriş etmeden, tek bir seferde makyajı temizlemeye yardımcı oluyor.

Mavi kantaron çiçeği suyu ile formüle edilen Sephora göz makyaj temizleyici her türlü makyajı etkili bir şekilde arındırıyor. Tüm cilt tipleri ile uyumlu waterproof özellikli göz makyaj temizleyicisi, bu sayede suya karşı dayanıklı makyaj malzemelerinin kalıntılarını etkin bir şekilde temizliyor.

Sephora yüz temizleme jeli su ile birlikte yüzü gün boyunca gözeneklere dolan kir ve tozdan arındırarak tazeliyor. Doğal yüz temizleme jeli önerileri arasında yer alan ürün normal, kuru, yağlı ve karma olmak üzere tüm ciltler için kullanıma uygun formülü ile tercih ediliyor.

  • Doğal bitki kökenli bir amino asit çeşidi olan pancar şurubunun yer aldığı formülü ile cildin nem oranını dengeleyerek yumuşak ve taze bir görünüm sağlıyor.
  • Aloe vera özü ile desteklenen formül cildi rahatlatıyor.
  • Doğal bitki kökenli gliserin eklenen yüz temizleme jeli, cildin sıvı kaybının önüne geçiyor.

Peeling Nedir?

  • Cildi, dış yüzeyindeki ölü hücrelerden arındırarak temizleme işlemine peeling deniyor. Doğal bileşenlerle formüle edilen Sephora peeling diskleri, glikolik asit ve doğal peptitler içeriyor.
  • “Yeni bir cilt” etkisi hissettiren jel derin temizleme sunuyor.
  • Kalıntılardan ve ölü hücrelerden arınan cilt tazeleniyor.
  • Kusurlu görünümü azalan cilt bu sayede parlaklığını yeniden kazanıyor.

 

Sephora Kil Maskesi

Kil maskesi cildi arındırmak ve matlaştırmak için hazırlanan, özel bileşenlere sahip çamur niteliğindeki yapısıyla biliniyor. Siyah noktalar için özel olarak geliştirilmiş, soyulabilen maske ve stik maske gibi yüz maskeleri ise pratik kullanım sunuyor. Hızlı ve etkili sonuçları ile cildi olumlu anlamda destekliyor. 5 dakika gibi kısa bir süre içinde cilde dinlenmiş, bakımlı bir görünüm kazandırıyor.

  • Çinko ve beyaz kil içeren güçlü formülüyle cildi yağlı görünümden arındırıyor.
  • Normal, karma ve yağlı ciltler için uygun formülü ile öne çıkıyor.
  • Sivilce, gözenek ve yağlanma gibi cilt sorunlarının çözümüne katkı sunuyor.
  • Doğal mineral kökenli çinko ve kayadan elde edilen doğal mineral kökenli beyaz kil ile formüle ediliyor.

Nemlendirici Krem Çeşitleri

Yüz nemlendirici krem cilde doğal bir ışıltı sağlayarak ihtiyaç duyduğu nemi ağırlık hissi uyandırmadan kazandırıyor. Yağlı, kuru, karma ve normal olmak üzere tüm cilt tipleri için önerilen nemlendirici yüz kremi, formülündeki E ve C vitaminleri ile cildi çevresel stresin zararlı etkilerine karşı koruma altına alıyor.

Sephora göz kremi göz çevresini nemlendirmek için öneriliyor. Koyu halka ve torbalanma ile yaşlanma işaretlerinin görünümünü azaltıyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan göz çevresi kremi formülünde; kafein, doğal menşeli hyaluronik asit ve mudar adındaki bitki kabuğu özünü bir araya getiriyor. En hassas göz çevresi için kullanımı mümkün olan kremin cilt toleransının klinik olarak kanıtlandığı belirtiliyor.

Erkek cilt bakımı ürünleri arasında yer alan nemlendirici ve göz kremi, tam bir zaman düşmanı olarak nitelendiriliiyor. Sıkılaştırıcı ve kırışıklık giderici yaşlanma karşıtı krem, yüz ve göz çevresinde kullanılabiliyor. Cildi hızla yenileyen Sephora nemlendirici krem, güçlendirici etkisiyle cildi yatıştırarak canlı bir görünüm kazandırıyor.

Sephora matlaştırıcı nemlendirici krem parlamayı azaltıyor. Doğal hyaluronik asit ve matlaştırıcı pudra ile formüle edilen krem, karma ve yağlı ciltler için öneriliyor. Formülünde meyve asitleri ve doğal peptitleri bir araya getiren kırışıklık karşıtı uyku kremi, ince ve derin çizgilerin görünümünü azaltıyor. Sıkılaştırıcı gece kremi cildi beslerken aynı zamanda yumuşatıp koruyor.

Serum Nedir?

Nemlendiricilerin yetersiz kaldığı durumlar için özel olarak formüle edilen serumlar, cilde oldukça kısa bir süre içerisinde nüfuz ediyor ve derinlemesine etki eder nitelikte bir bakım sunabiliyor.

Yüz Serumu Nedir?

Günlük kullanım için formüle edilen nemlendiricilerin yetersiz kaldığı durumlar için geliştirilen yüz serumu, cilt aydınlığını arttırarak cilt tonunu geliştiriyor. Renk dalgalanmalarını en aza indirerek eşitlenmesine yardımcı olan Sephora yüz serumu tüm cilt tipleri için öneriliyor. Deniz yosunundan elde edilen doğal peptitler ile formüle edilen sıkılaştırıcı ürün mineral yağ içermiyor.

Karma, yağlı, kuru ya da normal, tüm cilt tipleri ile uyumlu, doğal içeriklere sahip Sephora Collection cilt bakımı ürünleri kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Yüz temizleme jelleri, nemlendirici krem ve peeling’ler, serum ve yüz maskeleri gibi farklı nitelikteki birçok ürün, çabasız güzelliği uygulanabilir ve ulaşılabilir kılıyor. Yüz bakımı, göz bakımı ve vücut bakımı serilerinin yenileyici etkisiyle cildinizi buluşturmak için hemen harekete geçin!