Sephora Collection İle Dudaklar Rengarenk
Ana Sayfa Makyaj Dudak Sephora Collection İle Dudaklar Rengarenk

Makyaj

Sephora Collection İle Dudaklar Rengarenk

Yaz sezonunun rengarenk tonlarını mat ve ipeksi dokulu rujlarına yansıtan Sephora Collection, makyaj stillerine enerji katıyor.

Yılın trend renklerini ürünleriyle buluşturan Sephora, portakallardan mercanlara, sıklamenlerden uçuk pembe ve kırmızılara kadar uzanan harika tonları bir arada sunuyor. Yaz ayı boyunca bronzlaşan ciltlerin vazgeçilmezi olan çarpıcı tonlar, dudak makyajını ön plana çıkarıyor.

Zengin pigmentlerle geliştirilen, yaza eşlik eden rujlar, kadifemsi yapısıyla da dudaklarda yapışkan bir his bırakmıyor. Dudakları yaz boyunca etkisi altına alan, nemlendirici etkisi de olan rujlar, muhteşem renk kolajıyla da görünümlere renk katıyor.

Sephora Collection ürünlerini, sephora.com.trSephora Mobil uygulamasında ve Sephora mağazalarında keşfetmenin tam zamanı!

Sephora Collection Cream Lip Stain Ruj

Tüm gün kalıcılık sağlayan mat ve yoğun renkli bir bitişe sahip olan ürünün kremsi yapısı uygulama esnasında kadifemsi bir tabakaya dönüşüyor. Gün boyu kalıcılık sağlayan ruj, içeriğinde Avokado yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde dudaklara renk getiriyor.

 

Sephora Collection Sephora Rouge Lacquer

Lake bitişli SEPHORA COLLECTION’un ikonik rujunu keşfetmenin tam zamanı… Tıpkı köpük kadar hafif dokusu ve olağanüstü parlaklıktaki renkteki yansımalarla sezonun favorisi olmaya aday… Eriyen dokusuyla Shea ve mango yağlarıyla zenginleştirilmiş formül, dudaklara konfor sağlıyor.

Sephora Collection Ruj

Sephora’nın bu ikonik ruju dudaklarınızda ultra hafif bir doku sağlıyor. Pigmentlerle zenginleştirilmiş formülü iyi bir kapatıcılık ve dayanılmaz konfor sunuyor. Göz alıcı bir sonuç için renkli dudaklar…

 

Sephora Collection Ral Srouge Shine         

Dudaklara yarı saydam ve inci rengini veren bu hafif ruj ile parlaklık göz önünde… Islak dudak görünümünü sağlayan şeffaf ve sedefli parlak tonlarda gelen SEPHORA COLLECTION’un ikonik rujunu Sephora Rouge Shine, 4 olağanüstü tonda yeniden sunuluyor. Lake, Mat, Saten ve Parlak Karşı konulamaz, hem klasik hem de ultra modern renklere sahip…

 

Sephora Collection Rouge Satin


Zamansız ruj olarak tanımlanan Rouge Satin, pigmentli bir renk dozu için uzun ömürlü ve kremsi bir formül sunuyor. SEPHORA COLLECTION’dan ikonik ruj Sephora Rouge Satin’i, ışıltılı renkte saten kaplamada, kremsi bir dokuda ve mükemmel bir şekilde yeniden keşfetmenizin tam zamanı… Sephora Rouge, 4 temel yüzeyle kendini yeniden keşfediyor! Lake, Mat, Saten ve Parlak.

 

Sephora Collection Lipstories Ruj Krem Bitişli Ruj

#hikayenizi her gün yeniden keşfetmek ister misiniz? Sosyal meydaki #hikayelerden ilham alan canlı tonlar ve orijinal ambalajlarındaki Sephora Collection’un #LIPSTORIES rujlarıyla hayatınızın her anını kutlamaya hazırlanın.