Sephora Collection ile Kusursuz Doğallık
Ana Sayfa Makyaj Yüz Sephora Collection ile Kusursuz Doğallık

Makyaj

Sephora Collection ile Kusursuz Doğallık

Renkli makyajın sevilen markası Sephora Collection’ın Best Skin Ever serisi ile kusursuz doğallığı cildinizde yaşayın! Güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi Sephora Collection, baharın gelişini Best Skin Ever serisi ile kutluyor!

Zenginleştirilen içeriğiyle kusursuz makyajın destekçisi Best Skin Ever yeni nesil fondöten ve kapatıcılar şehir kirliliğine karşı koruma ve 12 saat süren nem etkisi vaad ediyor. İçeriğindeki deniz yosunu özleri ve hyalüronik asit ile tüm cilt tiplerine uygun yeni Best Skin Ever serisi stres ve yorgunluk izlerinin azalmasına destek oluyor. Renkli makyajın olmazsa olmazı fırçalar da yenilenen serisiyle geri dönüyor! Yeni klasik fırça serisinde Sephora Collection, makyajı eğlenceli ve pratik hale getiriyor.

Günden güne cildindeki farkı hissetmen için Sephora Collection ürünleri, Sephora mağazaları, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve sephora.com.tr’de sevenlerinin beğenisine sunuluyor.

Sephora Collection Best Skin Ever Fondöten

Kusursuz doğallıkta bir makyaj için Sephora Collection fondöten, cildi yormadan 12 saate kadar nem etkisi vaad ediyor. Stres ve yorgunluk izlerinin azalmasını destekler.

Uzun süreli kalıcılığı ve ayarlanabilir kapatıcılığı sayesinde ciltle bütünleşiyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, her cilt tonuna özel 20 renk seçeneği sunuyor. 30% oranında geri dönüştürülmüş cam şişeden üretilmiştir.

 

Sephora Collection Best Skin Ever Kapatıcı

Sephora Collection’dan anında etki gösteren, doğal bitişli yeni nesil kapatıcıyla güzellik rutininize eşlik ediyor!

Gün boyu kalıcılık sağlayan ürün, doğal bir bitiş sunarken koyu halkaların etkili şekilde kapatılmasına yardımcı oluyor.

Kirlilik karşıtı yosun özleri ve hyalüronik asitle zenginleştirilen formülüyle cildi 12 saat nemlendirmeye destek veriyor.

Sephora Collection New Classic Fondöten Fırçası

Renkli makyaj Sephora Collection yeni klasik fırça serisiyle eğlenceli hale geliyor!

Fondöteni ağırlıksız bir hisle eşit bir şekilde uygulanmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlandı.

 

Sephora Collection New Classic Kapatıcı Fırçası

Renkli makyaj Sephora Collection yeni klasik fırça serisiyle eğlenceli hale geliyor!

Cildinizde kapatmak istediğiniz dokulara rahatça uygulayabilmeniz için tasarlananlanmıştır.