SEPHORA COLLECTION İLE YAZ RENKLERİNE YOLCULUK  
Ana Sayfa Makyaj SEPHORA COLLECTION İLE YAZ RENKLERİNE YOLCULUK  

Makyaj

SEPHORA COLLECTION İLE YAZ RENKLERİNE YOLCULUK  

Hayalinizdeki yaz renkleriyle Sephora Collection’da tanışmanın tam zamanı! Dudaklardan yanaklara, gözlerden kirpiklere kadar uzanan Sephora Collection yaz makyaj ürünleri ipeksi dokularıyla dikkat çekiyor, yaz tutksunu adeta cildinizle buluşturuyor.
Koleksiyonun vazgeçilmezi olan fırçalar, allıklarla unutulmaz bir dans yaparak, yanakları aydınlıkla bütünleştiriyor. Dudakları çarpıcı bir ışıltıyla renklendiren lip glosslar ve uzun ve hacimli kirpiklerin sırrını ortaya koyan yeni nesil maskarayla yaz ayı muhteşem bir şekilde geçiyor.
Tüm ürünleri, www.sephora.com.tr, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

Sephora Collection Glossed Lip Gloss

Bu yazın en tutkulu aşkını uzun süre kalıcı ve vinil görünümlü dudak parlatıcılarıyla yaşamanız mümkün… Lip glosslar, güçlü renkleri inanılmaz bir ışıltıyla buluşturuyor. Yüksek kapatıcılık özelliğine sahip olmasının yanı sıra özel açılı aplikatörlerinin tek darbesiyle dudaklarınızı çarpıcı bir ışıltıyla kaplanıyor. Karpuz çekirdeği yağıyla bir araya getirilen ışıltı verici bileşenler tüm gün sürecek konforlu bir doku oluşturuyor.

Sephora Collection Colorful Tekli Göz Farı

Yedi yeni renk ve iki yeni ton… İşte gölgeleri karıştırmak ve katmanlar oluşturmak için kullanabileceğiniz, makyajınızı eşsiz hale getirecek sihirli denklem. Bu yaz Colorful göz farı ailesine iki yeni efekt daha dahil oluyor; yoğun ve inanılmaz derecede parlak olan ışıltı yansımalar ve  yumuşak dokulu metalik renkler…

Sephora Collection Colorful Blush 

Sephora Collection, dokulu renklerle dolu yeni mineral içerikli paletiyle yanaklarınıza neşe katıyor! İnklüzyon tekniği kullanarak geliştirilen bu dört yeni mat renk, karşı koyamayacağız üç benzersiz tonda sunuluyor. Sonuç mu? Doğal bir görünüm ve canlı yanaklar… Ayarlanabilir yoğunluk (yukarıdan aşağı) düzeyinden ve uzun süreli kalıcılıkla cilde enerjisini yansıtıyor.

Sephora Collection Parıltılı Güneş Pudra

%94 oranında doğal içerikli bileşenlerden elde edilen formülüyle hafif sedef ışıltılı karşı konulamaz üçlü pudra. Bu özel üç yansımalı pudra, ışıltınızı en üst seviyeye taşıyarak yazın büyülü parlaklığını teninize getiriyor.

Sephora Collection Güneş Pudrası 


%95 oranında doğal içerikli bileşenlerden elde edilen hafif dokulu mat bir ton seçkisine sahip budralar güneşin tatlı yansımasını ciltlere sunuyor.Bronz renk kodlarıyla dikkat çeken pudralar, havuç renk efekti olmadan yaz muhteşem esintisini cilde yansıtıyor.

Sephora Collection Full Loading Maskara

Kıvırma, uzatma ve hacim verme etkili bu maskara ile kirpikler, yepyeni bir boyuta taşınıyor. Ekstra “uzatma etkisi” ile güçlendirilen fırça uçları tüm kirpikleriniz 360° kıvrılmasına yardımcı oluyor. Özel maskara, 850’den fazla fırça kılı sayesinde her bir kirpiği tam olarak kavrayıp ayırarak topaklanma yapmadan hacim sağlamaya destek oluyor.

Sephora Collection Mini Size-Up Maskara

İşte her şeyi bir araya getiren mükemmel maskara! Kirpiklerinizi uzatan, kıvıran, kusursuz şekilde hacim vermeye yardımcı olan  bu uzun süre kalıcı maskara makyaj çantanızın favorisi oluyor. Size Up Maskara şimdi de su geçirmez formülüyle seyahat boy olarak sunuluyor, istediğiniz yere götürmenize olanak tanıyor. Maksimum etki yaratan formülüyle neme karşı ustaca dayanıyor.

Sephora Collection Summer To Go

Yaz aylarının güzellik sırrı olarak ön plana çıkan bu özel set,  ışıltılı pembe Colorful Allık, #Lipstories pembe dudak balm’ı ve mini Size Up su geçirmez maskara ile seyahatlere renk getiriyor. Baştan sona kolay bir makyaj rutini oluşturmak için muhteşem bir çzöüm yolu sunuyor.