SEPHORA COLLECTION İLE YENİ YIL IŞILTISI
Ana Sayfa Makyaj SEPHORA COLLECTION İLE YENİ YIL IŞILTISI

Makyaj

SEPHORA COLLECTION İLE YENİ YIL IŞILTISI

Yılbaşı parıltısını ürünlerine yansıtan Sephora Collection, rengarenk dünyasının kapılarını güzellik tutkunları için aralıyor. Işıltılı mat gölgeli farlar, çift efektli dudaklar, metalik eyeliner’lar, yıldız ojeler ve altın yansımalı allıklarıyla yeni yıl heyecanına ortak oluyor. Orijinal renk tonlarına sahip parıltılı likit göz farları, büyüleyici bakışlara imza atıyor.

Sezonun vazgeçilmez tonları arasında bulunan altın ışıltılarıyla renklenen aydınlatıcı yüz pudraları ise yeni yıl gecesinde çarpıcı bir makyaj stiline eşlik ediyor. Kolayca cilde uygulanan ışıltılı dokularıyla dikkat çeken Sephora Collection, göz kamaştırıcı koleksiyonuna ait parçalar, özgün ambalajlarıyla da ön planda…

Sephora Collection’ın olmazsa olmaz olan  ışıltılı ürünleriyle yeni yıl için kendini şımartmaya hazır mısın ?

Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

Sephora Collection Gleaming Stones Yüz Paleti

Gözlerinizin mücevher gibi parlaması elinizde… Parıltılarıyla mükemmel gölgeler ortaya çıkaran ürün, gözleri cazibe merkezi yapıyor. Mücevher tasarımcılarının usta ellerinden çıkmış gibi bir görünüm kazanmanıza yardımcı olan paletler, saf taşlar ve pembe minarellerin kumlu yansımasının sıcak tonlarıyla günün her anında yanınızda…

 

 

Sephora Collection Intense Ink Liner

Sephora Collection‘ın muhteşem performanslı saf renk konsantreli eyeliner’larını tanımlamak için en iyi kelime ise “yoğun” olması… Jel mürekkep formülüyle buluşan etkili rengi sayesinde göz kapağından tek geçişte zahmetsizce uygulanıyor.
Yumuşak ve ultra ince bir hybrid uca sahip bu ürün tam bir kullanıcı dostu… Suya dayanıklı olan eyeliner serisi, saten ve metalik özelliğiyle de kozmetik tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday.

 

 

Sephora Collection Color Hit Oje

Sephora Collection‘ın uzun süreli kullanım için ideal olan parlak ojeleri, yoğun canlı renkleriyle tırnakları kucaklıyor. 52 canlı ve ultra parlak tonu, üst katı ve eğlenceli şişe tasarımıyla eğlenceli ve muhteşem bir yeni yıla eşlik ediyor. Yepyeni formülü ile de hızlı ve kolay uygulama sağlıyor.

 

 

Sephora Collection Metal Allık

 Sephora Collection’ın renkli dünyası Colorful Brush Metal Koleksiyonu’nun orijinal tonlarıyla daha heyecanlı… Altından bakırımsı pembelere uzanan renk paletinde inci infüzyonlu dört canlı ton sunuluyor. Metal ışıltılarla birleşen yeni seri, yanaklara ışıltı veriyor; Addicted to you, Attraction, Electric Love ve At First Sight olmak üzere 4 farklı renk tonu sunuyor.