Sephora Collection İlkbahar’21 Cilt Bakım Ürünleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Sephora Collection İlkbahar'21 Cilt Bakım Ürünleri

Cilt Bakımı

Sephora Collection İlkbahar’21 Cilt Bakım Ürünleri

Sephora Collection, yeni cilt bakım koleksiyonu ile ilkbaharı mutlulukla karşılıyor!

Doğaya duyarlı, geri dönüştürülmüş ürünlerle paketlenmiş, cilt dostu bileşenlerle zenginleştirilmiş ve olabildiğince doğal içeriklerle formülize edilmiş yeni cilt bakım koleksiyonunda mutlaka senin cildinin ihtiyaçlarına hitap eden bir parça bulacaksın!

 

 

Cildin sebum ve yağ dengesini düzenlemeye yardımcı yağ asitleri, gözenek görünümünü minimize etmeye yönelik bakım ve gece maskelerinin öne çıktığı Sephora Collection İlkbahar’21 cilt bakım ürünlerini yakından inceliyoruz:

Yoğun Nemlendiricili Gece Maskesi

Duyulara hitap eden bir cilt bakımı rutinine hazırlan! Sephora Collection’ın gece maskesi liçi meyvesi özlerinin nemlendirici etkisini, dikenli incirin ölü hücrelerden arındıran minerallerini ve tatlı bademin koruyucu özelliklerini bir arada sunuyor.

%99 doğal içeriklere sahip.

Kağıt Yüz Maskesi

Cilt bakımında hızı önemseyenler için 1 dakikalık kağıt maske yardıma yetişiyor! Karpuz ve badem sütü özütleri ile zenginleştirilen maskeler, cildi yatıştırıcı ve nemlendirici etkisi ile dikkat çekiyor. Gün boyu sürecek bir nem desteği için artık yalnızca 1 dakikanı vermen yeterli.

%94 doğal kökenli içerik, vegan.

 

Gözenek Karşıtı Yüz ve Boyun Serumu 

İçeriğindeki salisilik asit (BHA) ve glukonalakton ile  cildini ölü hücrelerden arındırarak gözeneklerin sıkılaşmasını, parlak ve canlı bir görünüm elde etmeni destekler. Doğa dostu şişesi ise yüzde yüz geri dönüştürülebilir camdan üretildi. Kullananların %95’i, ilk kullanımdan itibaren ciltteki matlık etkisini doğruladı.

%96 doğan kökenli içerik.

 

 

Melting Cleansing Balm – Kirlilik Karşıtı & Dengeleyici

Ph dengeliyici ve güçlü bir antioksidan olarak bilinen bir çeşit yosun olan Chlorella özleri ve polisakkaritlerin arındırıcı etkilerinden faydalanarak oluşturulan yüz temizleme balmı, artık makyajından arınmanın en pratik hali!

%96 doğal kökenli içerik.

 

Dudak İçin Gece Maskesi – Besleyici & Yumuşak Dokulu

Yatmadan önce dudaklara uygulanan gece maskesi, gece boyu çilek ve vanilyanın özlerinin antioksidan ve nemlendirici özellikleri ile dudaklarını destekler. Gün boyu, 8 saate kadar nemli dudaklara sahip olmak için önlemini geceden al! Üstelik geri dönüştürülmüş şeker kamışından yapılan tüpü ile senin olduğu kadar doğanın da dostu.

%97 doğal kökenli içerik.