SEPHORA COLLECTION’IN BESLEYİCİ MASKELERİYLE TANIŞTINIZ MI?
Ana Sayfa Cilt Bakımı SEPHORA COLLECTION'IN BESLEYİCİ MASKELERİYLE TANIŞTINIZ MI?

Cilt Bakımı

SEPHORA COLLECTION’IN BESLEYİCİ MASKELERİYLE TANIŞTINIZ MI?

Parfüm, makyaj, cilt bakımı, vücut bakımı, saç gibi farklı kategoriler altında yüzlerce ürün sunan Sephora, stiline özen gösteren kadınlardan tam not alıyor. Sephora, her zaman bakımlı görünmeniz, ışıl ışıl bir cilde ve sağlıklı saçlara kavuşmanız için farklı alternatifler sunuyor. Sephora Collection maskeler; saç, yüz, dudak, göz, el ya da ayak bakımında maksimum rahatlık vadediyor. Farklı cilt tiplerine özel içerikler bir taraftan cildinizi besliyor, bir taraftan da cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayarak cilt esnekliğini artırıyor.

SAÇ BAKIMI İÇİN ÖZEL MASKELER

Soğuk, sıcak, güneş, hava kirliliği gibi dış etkenlere fazlasıyla açık olan saçların sağlıklı ve dolgun görünmesi için saç bakımı en önemli faktörlerin başında geliyor. Saçınız için doğru şampuan, krem, nemlendirici gibi saç bakım ürünleri kimi zaman yeterli olmayabiliyor. Bu nedenle saç maskesi çeşitleri ile saçınızın güçlenmesine destek olabilir ve bakımlı saçlara kavuşabilirsiniz. Saç bakım maskesi çeşitleri özel formülü sayesinde saçları pürüzsüzleştirirken saçların parlaklığını destekliyor. Shea, Hindistan cevizi, gül, ejder meyvesi, aloe vera özlü saç bakım maskesi çeşitleri tüm beklentilerinizi karşılıyor. Shea özlü saç maskesi çeşitleri saçların kırılmasını engelliyor. Hindistan cevizi yağı saç maskesi, saçlarınızı besliyor ve yıpranmış saç tellerini onararak kusursuz bir görünüm sunuyor. Gül yağı özlü maskeler, elektriklenmeyi önlerken ejder meyvesi saç maskesi saçlarınızın dış etkenlere karşı daha güçlü olmasını sağlıyor.

Saçınıza bakım yapmak için seçtiğiniz saç maskeleri pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Peki, saç maskesi nasıl kullanılır?

Sephora Collection saç maskeleri, özel formülü sayesinde siz uyurken saçlarınıza bakım yapıyor.

Saç maskesini yatmadan önce saçınıza uygulamanız gerekiyor. Saçınızın uç kısımlarına odaklanmayı ihmal etmeyin.

Maskeyi uygularken saçınızın kuru olmasına dikkat etmelisiniz.

Maskeyi saça uygulama işi bittikten sonra saçınıza bir bone geçirebilirsiniz. Saç bonesi, siz uyurken gece boyunca saçınızın kremi iyice emmesine destek oluyor. Sabah uyandığınızda boneyi çıkarın ve saçınızı bol su ile durulayın. Dilerseniz saçınızı şampuanlayabilirsiniz.

Saç maskesini uygularken kremin gözünüze gelmemesine dikkat etmeli, herhangi bir temas halinde gözünüzü bol su ile yıkamaya dikkat etmelisiniz.

 

YÜZ MASKESİ ÇEŞİTLERİ

Yüz maskesi çeşitleri; nemlendirici, arındırıcı ve yatıştırıcı etkileri ile cilt bakımı yapıyor.

Nemlendirici maske modelleri cildi temizliyor ve cilde gereksinim duyduğu nemi sağlıyor.

Yatıştırıcı maske modelleri cildi rahatlatarak cilde bakım yapıyor.

Aloe vera özlü maskeler cildi yatıştırıcı özelliği ile dikkat çekiyor.

Arındırıcı maske çeşitleri ise gözenekleri derinlemesine temizleyerek ferah bir etki vadediyor.

Cilde uygulandığında köpük etkisi yaratan ve ciltteki toksinleri hızlı bir şekilde atan maske çeşitleri akne, gözenek ve siyah noktaların oluşumunu engellemeye de destek oluyor.

Kömür maskesi çeşitleri de arındırıcı özelliği ile dikkat çekiyor. Kömür maskeleri, gözenekleri derinlemesine temizliyor ve sıkılaştırıyor. Kömür özü aynı zamanda cildinizi temiz hissetmenize de yardımcı oluyor.

Peeling maske modelleri, içeriğinde bulunan meyve asitleri ile cilt rengini eşitlerken kızarıklık gibi cilt endişelerini de önlüyor. Meyve asitleri cildin canlılığını artırıyor.

Kağıt maske modelleri, pratik kullanımı ile dikkat çekiyor. Kağıt maske kullanımında tek yapmanız gereken, maskeyi yüzünüze nazikçe yerleştirmek ve bir süre cildinizin maskeyi emmesine izin vermek oluyor.

YÜZ MASKESİ NASIL UYGULANIR?

Maske seçerken öncelikle cilt tipinizi doğru bir şekilde belirlemelisiniz. Yağlı bir cilde sahipseniz yağlı ciltler için maske, kuru bir cilde sahipseniz kuru ciltler için maske çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Gözenekleriniz çok belirginse, gözenek küçültücü maske modellerini tercih etmelisiniz.

Siyah noktalar için maske çeşitleri ile siyah nokta oluşumunu engelleyebilirsiniz.

Cildiniz hassas bir yapıya sahipse, hassas ciltler için maske çeşitleri ile cildinizi rahatlatabilirsiniz.

Cildinize en uygun maskeyi seçtikten sonra, maskeyi açarak yüzünüze yerleştirin.

Cildinizin kuru ve temiz olmasına özen göstermelisiniz.

Yaklaşık 15 dakika bekleyerek maskeyi cildinizden alabilir, ciltte kalan ürün fazlasını dairesel hareketlerle yüzünüze yedirebilirsiniz.

DUDAK VE GÖZ MASKESİ MODELLERİ

Yüz bakımında dudak ve göz çevresi bakımı özel bir önem taşıyor. Çünkü dudaklar ve göz çevresi yüzün en hassas bölümleri oluyor. Bu nedenle bu bölgeler için özel formüle edilmiş bakım ürünleri kullanmanız gerekiyor. Sephora Collection dudak maskesi çeşitleri, hem dudaklarınızı yeniliyor ve besliyor hem de nemlendirerek kuru dudaklara bakım yapıyor. Shea yağı, gül özü gibi doğal içerikle zenginleştirilmiş dudak maskeleri ile yumuşak ve pürüzsüz dudaklara sahip olabilirsiniz. Sephora, göz altı maskesi modelleri ile de dikkat çekiyor. Doğal lifli göz çevresi maskesi çeşitleri cildinizde tazelenme etkisi bırakıyor. Göz çevresinde oluşan koyu halkaları, torbalanmaları, kuruluğu önleyen Sephora Collection göz maskeleri ile daha aydınlık ve canlı bakışlara sahip olabilirsiniz.

YAŞLANMA KARŞITI MASKE ÇEŞİTLERİ

Sephora Collection’ın cildinize bakım yapan ürünleri ile bakımlı ve genç görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Zaman, yavaş yavaş cildinizi etkilemeye başladıysa anti-aging maske çeşitlerini deneyebilirsiniz. Anti-aging maske çeşitleri besleyici ve sıkılaştırıcı formülü ile yaşa bağlı kırışıklık oluşumunu ez aza indiriyor. Gözenekleri sıkılaştıran içerikler, pürüzsüz ve sıkı bir görünüm vadediyor. Kırışıklık karşıtı maske modelleri ile nemini kaybeden cildinize bakım yapabilir ve belirmeye başlayan kırışıklardan kurtulabilirsiniz. Kırışıkların artmasına neden olan nem eksikliği ve kuruluk gibi etkenler, Sephora Collection yaşlanma karşıtı ürünlerin özel içerikleri sayesinde yok ediliyor.

Siz de her ortamda bakımlı görünmek, sağlıklı ve parlak saçlara, canlı bir cilde, aydınlık bakışlara ve pürüzsüz dudaklara sahip olmak istiyorsanız, Sephora Collection maskeler kategorisini inceleyebilirsiniz. Farklı cilt tiplerine uygun doğal içerikli maske modelleri avantajlı fiyat seçenekleri ile her bütçeye hitap ediyor.