Sephora Collection Rujlarının Renkli Dünyasını Keşfedin
Ana Sayfa Makyaj Dudak Sephora Collection Rujlarının Renkli Dünyasını Keşfedin

Makyaj

Sephora Collection Rujlarının Renkli Dünyasını Keşfedin

Bir kadının makyaj çantasında daima bulunan, makyajın olmazsa olmaz tamamlayıcısı rujlar her zaman kurtarıcı olarak hayatımızda yer alıyor. 

Tüm gününüze enerji ve renk katacak Sephora Collection ruj alternatiflerini sizler için derledik. Kremsi dokulardan, parlak ve mat dokulara kadar çeşitli yapı ve renkteki rujlar Sephora’da sizleri bekliyor.

Sephora Collection Rouge Satin

Saten bitişli ve yüksek pigmentli renklere sahip Sephora Collection Rouge Satin, kremsi formülü ile kolayca sürülür ve uzun süre kalıcılık sağlar. Kremsi dokusunun yardımıyla dudaklarınızda satenimsi bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur.

 

Sephora Collection Ruj Mat

Mat görünüm severlerin favorisi olan Sephora Collection’un mat ruj serisi, gün boyu göz alıcı ve konforlu dudaklara sahip olmanıza yardımcı olurken içeriği sayesinde dudaklarınızın nemlenmesini destekler. Uzun süreli kalıcı etki ve mat bir görünüm yakalayın…

 

Sephora Collection Ral Srouge Shine

Kremsi dokusuyla yarı saydam ve inci rengini veren bu hafif ruj ile parlak dudaklara sahip olabilirsiniz. Islak dudak görünümünü severler için tasarlanmış Sephora Collection Ral Srouge Shine serisi şeffaf ve sedefli parlak tonlarıyla makyajınıza ışıltı katmanıza yardımcı olur.

 

Sephora Collection Lip Stain Likit Ruj

Makyajını metalik ve mat tonlarda bir ruj ile tamamlamak isteyenlerin tercihi olacak Sephora Collection Lip Stain Likit Ruj sunduğu farklı renk seçenekleriyle hem renkli hem de metalik bir görünümle dikkat çekici dudaklara sahip olmanıza yardımcı olur.

 

Sephora Collection  Lipstories x Barbie

Sınırlı sayıda üretilen, Sephora Collection x Barbie iş birliğinden doğan Lipstories serisine ait rujlar yoğun renkli doku ve kolay sürülebilen bir yapıya sahiptir. Seriye ait 8 farklı tondaki rujla makyajınıza en uygun rengi kolaylıkla seçebilirsiniz.

Sephora Collection Ral Srouge Lacquer

Sephora Collection Ral Srouge Lacquer, uzun süreli kalıcı parlaklık sağlar. Dudaklarınızı ultra konforlu bir şekilde köpük dokusu ve zengin renklerle kaplayarak çarpıcı bir makyaja sahip olmanıza destek olur.