Sephora Collectıon Saç Bakım Ürünleri
Ana Sayfa Sephora Collectıon Saç Bakım Ürünleri

Sephora Collectıon Saç Bakım Ürünleri

Belki de çoğumuz tarafından atlanan fakat fazlasıyla önem taşıyan bir konu var ki o da; saç derisi bakımı! Hayallerimizdeki sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan saçlara kavuşmak için öncelikli olarak sağlıklı bir saç derisine sahip olmamız gerekiyor. Cildimize gösterdiğimiz özen ve bakımı saç derimiz için de uygulamak için doğru bileşenlerden oluşan bakım ürünlerini tercih ederek bu yoldaki ilk adımımızı atabiliriz.

Sephora Collection’ın en az %90 oranda doğal kökenli, doğru seçilmiş içeriğe sahip bakım ürünleri ile saçlarınıza ve saç derinize ihtiyacı olan ilgiyi gösterebilirsiniz!

Gelin, Sephora Collection Saç Bakım ürünlerinin nasıl kullanıldığını ve içeriklerini beraber inceleyelim:

 

Sephora Collection Arındırıcı Saç Scrub’ı

%90 oranında doğal kaynaklı içeriğe sahip olan saç derisi scrub’ı saç derinizdeki ölü hücreleri, kir partiküllerini ve biriken fazla yağı yok etmek üzerine formülize edilmiştir. Diğer saç scrub’larına kıyasla %49 oranında daha az su kullanılarak üretilen ürün, saça parlaklık sağladığı bilinen elma sirkesi özleri de içermektedir. İçeriğinde bulunan, Fransa’da üretilen elma sirkesi saçı ve saç derisini arındırarak derinlemesine bir temizlik ve parlaklık sunar.

 

Nasıl Kullanılır?

  1. Islak saçınızın üzerine doğrudan saç derinize uygulayın,
  2. Dairesel hareketlerle saç derinize nazikçe masaj yaparak biriken kir ve ölü derilerden arındırın.
  3. Köpürterek tüm saçınıza yedirin ve ardından durulayın.

 

Sephora Collection Güçlendirici Saç Serumu

%99 oranında doğal kaynaklı içeriğe sahip olan güçlendirici saç serumunun içerinde bulunan provitamin B5, saçı güçlendirme etkisi ile bilinmektedir. Aynı zamanda saç kalitesini yükselten ve saça parlaklık kazandıran biotin ile zenginleştirilen formülü sayesinde daha iyi, daha kalın ve daha güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.

Nasıl Kullanılır?

  1. Kuru veya nemli saça gece uygulayın.
  2. Saçlarınızı bölgelere ayırın ve birkaç damla serumu saç derinize uygulayın
  3. Formülün yayılması için saç derinize masaj yapın
  4. Yağlı hissi bırakmayan formülü nedeniyle durulamadan ürünü saçınızda bırakın.

 

Sephora Collection Nemlendirici Saç Maskesi

Saç derisi bakımı sonrası saçlarınızı da unutmamanız gerekir! %96 doğal kaynaklı içerikle formüle edilen nemlendirici saç maskesi durulanırken eriyen dokusu ile daha parlak ve kontrolü kolay saçlara sahip olmanıza destek olur. Soya ve pirinç tanelerinden elde edilen bitkisel proteinler ve provitamin B5 ile güçlendirilmiş saç maskesi saçı onarıp ihtiyacı olan neme ulaşmasına yardımcı olur

Nasıl Kullanılır?

  1. Haftada iki kere nemli saça uygulayın.
  2. Şampuandan sonra nemlendirici maskeyi saç ortalarından uçlarına kadar bölgelere ayırarak uygulayın. Ardından parmaklarınız ile saçı tarayın.
  3. 5 veya 7 dakika bekletip ardından durulayın.

 

*Ürünlerimizle ilgili sıkça sorular soruları da yanıtlayalım isteriz:

 

Ürünleriniz neden %100 doğal kaynaklı değil?

Hedefimiz; ürünün etkililiği ve duyusallığı arasındaki en iyi dengeyi sağlamak. Formüle ve amaca bağlı olarak en yüksek miktarda doğal kaynaklı içerik kullanmayı tercih ediyoruz ve en az %90 oranında doğal kaynaklı içerik kullanmayı amaçlıyoruz.
Fakat, ürün kalitesini korumak amacıyla ihtiyaç dahilinde sentetik kaynaklı içerikleri de barındırmayı tercih ediyoruz.

Hangi türde sentetik içerikler kullanıyorsunuz?

Ürünlerimizde kullandığımız temel sentetik kaynaklı içerikler; ürünün güvenli muhafaza edilmesini sağlayan koruyucular, jelleştirici ajanlar ve formülün stabil olmasını sağlayan emülgatörler.
 Ayrıca bazı durumlarda doğal alternatifi olmayan sentetik kaynaklı güçlü aktif içerikler kullanmaktayız.

Ürünlerin kalitesini nasıl sağlıyorsunuz?

Tüm ürünler; aralarında toksikologların, dermatologların, kimyagerlerin ve mevzuat uzmanlarının bulunduğu bilimsel uzman ekibi tarafından test edilmekte ve değerlendirilmektedir.