SEPHORA COLLECTION SONBAHAR SERİSİ DOĞAYA VE CİLDİNİZE DOST!
Ana Sayfa Cilt Bakımı SEPHORA COLLECTION SONBAHAR SERİSİ DOĞAYA VE CİLDİNİZE DOST!

Cilt Bakımı

SEPHORA COLLECTION SONBAHAR SERİSİ DOĞAYA VE CİLDİNİZE DOST!

İlham veren güzellik dünyasıyla Sephora, cilt bakımı koleksiyonunda doğa gibi eşsiz ve koruyucu bir deneyim vadediyor!

%90 ve üstü doğal içerikli vücut bakım ürünleriyle öne çıkan Sephora Collection Sonbahar’20 serisi, cilt bakım rutininize doğallık katmaya geliyor.

Sabah akşam uygulanan etkili bir cilt bakımı rutinine, gözenekleri gün boyu maruz kalınan ter, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırarak başlamak birçok cilt endişesini ortadan kaldırmak için önemli adımlardan bir tanesi. Böylece cildin sağlığını ve parlaklığını korumasını sağlayabilirsiniz.

Sephora Collection’a ait tüm cilt bakım ürünlerini şimdi keşfedin!

 

Sephora Collection Üçlü Etkili Temizleme Suyu

İçeriğindeki çinko ve aloe vera ile cildinizi temizlemenize yardımcı olurken aynı zamanda matlaştırıcı ve sakinleştirici bir etki sağlanması konusunda cildi destekler. Doğal içeriği ile gözleri yakmaz, şişesi ise yüzde yüz geri dönüştürülebilir plastikten üretilmiştir!

 

Sephora Collection Nazik Göz ve Dudak Temizleyici

Hassas ciltlere büyük önem veren yüzde 95 doğal içeriklerden oluşan bu ürün, formülündeki yatıştırıcı papatya ve buğdaydan elde edilen nemlendirici hyaluronik asit ile zengin içeriğe sahip… Suya dayanıklı makyajları arındırmakta da etkilidir.

Sephora Collection Hassas PH Dengeleyici Tonik

%94 doğal içeriği ile dikkat çeken PH dengeleyici tonik; cildi tazeler ve kirli partikülleri giderirken cildi düzeltme ve eşitlemek için destek olur. Geri dönüştürülebilir şişesi ile doğayı korur!

 

Sephora Collectiın Arındırıcı Yüz Pedleri

Sephora’dan cilt bakım rutininde bir yenilik! Arındırıcı yüz pedleri, içeriğindeki salisilik ve glikolik asitler sayesinde ve yüzde 99 doğal formülüyle cildi matlaşması konusunda destekliyor.

Sephora Collection Nemlendirici Yüz Pedleri

Hyaluronik asit ve aloe vera formülüne sahip pedler yüzde 99 oranında doğal içeriğiyle cildinizle dost oluyor!

Cildi temiz ve nemli tutmak için işlevsel bir ürün olan nemlendirici pedler, cilde nem dengesini sekiz saate kadar koruması konusunda yardımcı oluyor.