SEPHORA COLLECTION’DAN  FERAHLATICI MASKELER
Ana Sayfa Cilt Bakımı SEPHORA COLLECTION'DAN FERAHLATICI MASKELER

Cilt Bakımı

SEPHORA COLLECTION’DAN FERAHLATICI MASKELER

Vitaminler, meyve ve bitki özleriyle bakım çok keyifli !

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın vazgeçilmezi Sephora Collection, yaz sıcaklarına ferahlık katarak cildi canlandırmayı destekleyen maskeleriyle yeni sezona enerji katıyor.

Zengin formülleriyle cildi kucaklayan özel ve doğal içerikler, pratik kullanımlarıyla dikkat çekiyor. Rengarenk ambalajlarıyla meyvelerin gücünü de içeriğinde barındıran maskeler, işte, evde ve seyahatte bakım tutkunlarının rahat bir nefes almasına olanak sağlıyor.

Yaz coşkusunu maskeleriyle ciltlerde hissetmenize destekleyen maskeler, hafifliklerinin yanı sıra yumuşak dokularıyla da sezonun favorileri arasında yerini alıyor. Cildin nemlenmesine, canlanmasına ve sakinleşmesine yardımcı olan maskeler günün her anında bakım tutkunlarının yanında oluyor.

Tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

Sephora Collection Yüz ve Vücut İçin Vitaminli Maskeler

İlk uygulamadan itibaren cildinizi derinlemesine nemlendirmeye yardımcı olan vitaminli ve meyveli maske formülleriyle vücudunuzu tepeden tırnağa beslemenizin tam zamanı!

Tüm bu muhteşem özellikleri %92 doğal kaynaklı bileşenlerden üretilen kremsi bir doku ve %79 oranında şeker kamışı atıklarından elde edilen geri dönüştürülebilir plastik kavanozlarda sunuluyor.

Sephora Collection The Bubble Mask

Baloncuklarla heyecanlanmaya hazır mısınız?

Cilt problemi yaşayanlar için özel olarak geliştirilen spirulina özlü maske, %90 oranında doğal bileşenlerden elde ediliyor, cildi kirden ve tozdan arındırmak için ultra temizleyici özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Yalnızca 15 dakika içerisinde cildinizi arındırmaya yardımcı olan maska, ışıltılı bir hale getiren formülündeki özel bileşenler havayla temas ettiğinde baloncuklarla sizi kucaklıyor.

Sephora Collection Peeling Maskesi

Cildiniz biraz cansız mı görünüyor? O halde hiç durmayın, %94 oranında doğal bileşenli malzemelerle formüle edilen maske formülü ile tam tanışma zamanı… Cildinize sadece 3 dakika içerisinde uygulayarak, muhteşem bir canlılıkla sizi buluştumaya yardımcı oluyor. İşin sırrı, cildi ışıltılı bir görünüme büründürüp pürüzsüz bir hale gelmesini destekleyen yaban mersini, portakal, limon, akçaağaç ve şeker kamışı özeleriyle bir araya getirilen doğal meyve asitlerinde gizli…

 

Sephora Collection Kömür Maskesi

Cildinizi arındırmak için geşitirilen kömür içerikli maske, cildin özlediği yumuşaklığı vadediyor.

Çifte arındırıcı etkili sihirli formül içerisinde meşe ağacından elde edilen kömür özü içerikli maske ve bitkisel bazlı kömür özü içeren losyon yer alıyor. Yumuşak ve pürüzsüz hissiyatıyla beraber daha küçük gözenekleri destekliyor, cilt için ideal bir çzöüm sunuyor. %93 oranında doğal içerikli formülüyle de dikkat çekiyor.

Sephora Collection Yosun Jel Maske

Formülünde %94 oranında doğal içerikli bileşen özel maske, doğal dokusu sayesinde hidrojel bir yapıya sahip…

Klorella (cildi mükemmel şekilde arındıran ve aydınlatan mikroalg) ile zenginleştirilmiş formül, Koruyucu nemlendirme özellikleri sayesinde cilt kalkanı etkisi sunuyor.