Sephora Collectıon’dan Sonbahar Yenilikleri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Sephora Collectıon'dan Sonbahar Yenilikleri

Cilt Bakımı

Sephora Collectıon’dan Sonbahar Yenilikleri

Sonbaharın sıcak tonlarından ilham alarak yaratılan ürünlerle yeni sezonda güzellik ve bakım rutininizi canlandırın. 

Pastel rujlardan mat fondötenlere, makyaj aksesuarlarından nemlendirici bakım ürünlerine Sephora Collection’a yeni dahil olan ürünlerle kendinizi şımartmaya ne dersiniz?

Sephora Collection Best Skin Ever Matte Foundation 

Best Skin Ever ailesine yeni eklenen pudra fondöten normal, karma veya yağlı cilt tiplerinin sonbahardaki kurtarıcısı olmaya aday. Cildi kurutmadan matlaştırırken etkili kapatıcılık sağlıyor.

Sephora Collection Powder Puff 

Pudra yapılı ürünleri uygulamak için en pratik yöntem iyi bir süngerdir. Sephora’nın yıkanabilen kadife pudra pufu hızlı rötuşlar yapmayı kolaylaştırıyor. Üçgen şekli sayesinde yüzün her köşesinde kullanmak için uygun. 

Sephora Collection Soft Matte & Easy Liquid Lipstick – Laid Back 

Rahat, kalıcı ve yoğun pigmentli Soft Matte & Easy likit ruj serisi sonbahara çok yakışacak. Bu ruj, likit olmasına rağmen dudaklarda ağırlık yapmayan yumuşak bir bitişe sahip. Gül kurusu tonlarındaki rengiyle çoğu makyaja uyum sağlamaya hazır. 

Sephora Collection Rouge Is Not My Name Matte Lipstick – Never Ashamed 

Pastel nude tonları özellikle sonbaharın olmazsa olmazı. Hiyalüronik asit içeren bu mat ruj, dudakları kurutmadan kalıcılığını uzun süre koruyabiliyor. Tek sürüşte yoğun renk arayanlar için ideal. 

Sephora Collection All-In-One Cream Color – Pop Strawberry 

Balm’dan pudraya dönüşen bir bitişe sahip olan bu krem allık, pastel pembe rengiyle cilde sıcaklık veriyor. Parmaklarınızla kolayca uygulayabilirsiniz. 

Sephora Collection I Like It Clean! Mascara 

Sephora Collection’ın CARE serisindeki yeni maskara, kirpiklerin hacmini arttıran bir formüle ve fırçaya sahip. Yoğunlaştırıcı pigmente sahip provitamin B5 ve bambu tozu içerdiğinden kirpiklere bakım da yapıyor. 

Sephora Collection Global Eye Firming Serum 

Bu serum, içeriğinde bulunan %3 oranındaki kafeinle göz çevresindeki şişliği azaltmaya ve yorgun görünümü önlemeye yardımcı olurken, retinolle de cildin yenilenmesine destek oluyor. 

Sephora Collection Solid Body Scrub – Strawberry 

Yaz boyunca güneş, deniz ve kumdan etkilenen vücut derisini sonbaharda hayata döndürün. Sabun şeklindeki bu vücut peeling’i cildi kurutmadan ölü hücrelerden arındırıyor ve içeriğindeki çilek özüyle yumuşatıyor.