Sephora Collectıon’ın Favori Ürünlerini Keşfediyoruz!
Ana Sayfa Sephora Collectıon'ın Favori Ürünlerini Keşfediyoruz!

Sephora Collectıon’ın Favori Ürünlerini Keşfediyoruz!

Cilt bakımı ürünlerinden parfüme, makyaj ürünlerinden saç bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün gamına sahip olan Sephora Collection, aynı zamanda cilde ve doğaya uyumlu formülleri ile dikkat çekiyor . Uygun fiyatları ve kaliteli içerikleriyle güzellik tutkunlarının favorileri arasında yerini alan Sephora Collection ‘ın en çok satan favori ürünlerini birlikte keşfedelim;

 

Sephora Collection Best Skin Ever Fondöten

Best Skin Ever Fondöten, pürüzsüz bir cilt ve doğal bir görünüm kazandırmayı hedefler. Doğal etkisi ve istenilen düzeyde ayarlanabilen kapatıcılığı sayesinde cildi bütünleştirmeye, cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye ve cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı olur. Kirlilik karşıtı yosun özleri ve doğal kaynaklı hyalüronik asit ile zenginleştirilen bu kapatıcı, gün boyunca cildi nemlendirmeye de destek olur.

 

Sephora Collection Best Skin Ever Concealer

Best Skin Ever Kapatıcı, doğal etkisi ve yüksek kapatıcılığı sayesinde doğal bir bitiş sunarken koyu halkaların etkili şekilde kapatılmasına yardımcı olur. Uzun süre kalıcı etki sunmak üzere tasarlanmıştır. Gün boyu kalıcılık sağlarken ince çizgilerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Kirlilik karşıtı yosun özleri ve doğal kökenli hyalüronik asitle zenginleştirilen bu kapatıcı, gün boyunca cildi nemlendirmeyi destekler. Göz çevresindeki cilt dokusunun makyaj olmadan bile daha pürüzsüz ve düzgün bir görünüme sahip olmasını hedefler.

 

Sephora Collection Pocket Palette

Pocket Palette serisi, ışıltılı, mat, toprak ve pastel tonlarında 4 farklı renk seçeneği ile makyajınızı renklendirmeyi hedefliyor. Cebe sığan boyu sayesinde her zaman çantada taşınabilen Pocket Palette, makyaj yaparken hayal gücünün sınırlarını zorlamayı, renklerle oynamayı sevenlerin favorisi olmaya aday! Pocket Palette sayesinde gözlerinizde harmonik etkiler yaratabilir, az eforla harika bir makyaj görünümü oluşturabilirsiniz.

 

Sephora Collection Size Up Maskara

Sephora Collection Size Up Mascara, içerdiği ultra modüler formülü ile kirpiklerinizde uzun süre etki edecek uzatma ve kıvırma etkisi bırakmaya yardımcı olur. Hacim veren mikro incilerle zenginleştirilmiş uzun ömürlü vegan içeriği, gün boyu hacimli ve kıvrık kirpikler ile çarpıcı bakışlar elde etmenize destek olur. Daha hacimli bir görünüm için ise çift kat uygulayabilirsiniz.

Sephora Collection Lip Stain Ruj

Tüm gün kalıcılık sağlamayı hedefleyen, tam 18 farklı renk seçeneği sunan Lip Stain ruj serisi mat ve yoğun renkli bir bitişe sahiptir. Sahip olduğu kremsi yapısı uygulama esnasında kadifemsi bir tabakaya dönüşerek dudaklarınızda ipeksi bir his bırakır. Avokado yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde dudaklarınızı renklendirirken aynı anda nemlendirmeye de yardımcı olur.

Sephora Collection Ulta Glow Serum

Sephora Collection Ultra Glow Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan bir serumdur. Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler. Sephora Collection Ultra Glow serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlarken çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi nemlendirken aynı zamanda cildi sıkılaştırmayı da destekler.

 

Sephora Collection Güçlendirici Saç Serumu

Yapısı keratine benzeyen bitki kökenli Biotin ve Proteinler ile zenginleştirilmiş bu güçlendirici serum, daha yoğun ve kalın saçlar için ideal bir yardımcıdır. Formülü sayesinde saçta yağlı bir his bırakmayan güçlendirici serum ile saçlarınız daha parlak ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşabilir. Nemli veya kuru saç derisine masaj yaparak gece uygulayabileceğiniz bu serum hafif yapısı nedeniyle durulama gerekmeden kullanıma uygundur.

 

Sephora Collection Do Not Drink Vanille + Fleur De Sel

Leziz bir kokteyl gibi incelikle hazırlanan bu gurme parfümün içerisinde bulunan tuz çiçeği ile desteklenen vanilya notaları tatlı ve tuzlu karışımları sevenleri tanışmaya davet ediyor. Nazik ve sıcak vanilya dokusu, ince ve denizden gelen tuz çiçeği ile bir araya gelerek çarpıcı ve ferahlatıcı bir bitiş sunuyor.