Sephora ile 2024’e ışıltılı bir başlangıç yapın
Ana Sayfa Makyaj Göz Sephora ile 2024’e ışıltılı bir başlangıç yapın

Cilt Bakımı

Sephora ile 2024’e ışıltılı bir başlangıç yapın

Yeni yıl makyaj ve cilt bakım rehberiniz hazır.

Yılbaşı, kişisel bakımımıza ekstra özen göstermek için harika bir dönem. 2024’e girmeden hemen önce kendinizi yenilemek ve ışıltınızı artırmak istiyorsanız, Sephora’nın makyaj ve cilt bakım rehberi tam da aradığınız şey olabilir. Bakım ve makyaj rutininizi baştan yaratmak için bu rehberi keşfetmeye davetlisiniz. 

Sephora Collection The Future Is Yours Mask Set

Sephora’nın maske setindeki yüz, burun, göz çevresi, saç, eller ve ayaklar için ayrı ayrı formüle edilmiş maskeler tepeden tırnağa bakım sağlamayı vadediyor. Her maske tamamen vegan içeriklerden üretildi. Ayrıca kolayca uygulanıyor ve anında etki ediyorlar.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 

Bu krem, hiyalüronik asit, 300’den fazla farklı peptit türü ve niasinamidle formüle edildi. Kırışıklıklar, koyu lekeler ve çene bölgesindeki sarkmalar gibi gözle görülür yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı oluyor. 

Sephora Collection The Future Is Yours Eye Set 

Bu sette Sephora’nın esans içermeyen aydınlatıcı göz kremi ve yeniden kullanılabilen göz maskeleri var. Her iki ürün de göz çevresindeki koyu halkaları ve ince çizgileri hafifletmeye yardımcı olmak için formüle edildi.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 

Clinique temizleyici balm yüz ve göz makyajını kolayca ve tamamen çıkartmasıyla her daim favorilerimizden. Suya dayanıklı ürünleri bile çıkarma konusunda etkili olan balm, cildi kurutmadan arındırıyor. Çift fazlı temizlik uygulayanlara, temizliğin ilk adımında bu balm’ı kullanmalarını tavsiye ederiz.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops 

Antioksidan açısından zengin, peptit içeren serum yapıdaki bu ürün cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olurken cilde doğal bir bronzluk kazandırıyor. Günlük nemlendiricinin içine birkaç damla ekleyerek de kullanabilirsiniz. Böylece hem cilt bakımı işlevi görür hem de cildinizi makyaja hazırlamanıza yardımcı olur. 

Make Up For Ever HD Skin Undetectable Stay-True Foundation 

Vegan içeriklerle formüle edilen bu Make Up For Ever fondöten, suya dayanıklı, yarı mat bitişli ve orta ila tam kapatıcılığa sahip. Bu fondöteni çok sevmemizin sebebi, bütün bu özelliklerin yanında aynı zamanda ciltte yokmuş gibi, doğal bir görünüm yaratması. 

REM Beauty At The Borderline Eyeliner Marker 

Bu eyeliner ilhamını sık sık cat eye makyajı yapan markanın kurucusu Ariana Grande’den alıyor. Suya dayanıklı bir formülü var. Kalemin ucu keçeli olduğundan pratik bir şekilde uygulanıyor. 

Sephora Collection The Future Is Yours Eyeshadow Palette 

Sınırlı sayıda üretilen Sephora far paleti mat, simli ve metalik bitişlerde 16 renk içeriyor. Bu kadar seçenekle istediğiniz her göz makyajını yapmanız mümkün.

Huda Beauty Easy Bake Loose Powder – Cherry Blossom Cake 

Huda Beauty’nin pudrası, cildi nemlendirmek için E vitamini ve ciltteki fazla yağı emmek için de pirinç nişastası içeriyor. Hafif pigmentli, ipeksi bir yapıda olan pudra, ince çizgilerin görünümünü azaltmak ve makyajınızın kalıcılığını arttırmak için ideal. 

Fenty Beauty Fenty Icon Velvet Liquid Lipstick 

Bu likit rujun kremsi dokusu yoğun bir formül içerirken dudakları nemli tutmayı da başarıyor. Kadifemsi mat bir bitişe sahip.