SEPHORA İLE AŞK HER YERDE!
Ana Sayfa SEPHORA İLE AŞK HER YERDE!

SEPHORA İLE AŞK HER YERDE!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, sevginize renk katacak harika ürünleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de tutkunlarının vazgeçilmez hediye destinasyonu oluyor.

Sevgililer Günü’nde hediye vermenin ve kendini şımartmanın en keyifli yolunun paylaşmak olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple 4-14 Şubat 2022 tarihleri arasında sadece Sephora üyelerine özel seçili parfümlerde net %20, seçili makyaj & cilt bakımı ürünlerinde ise %15 indirim avantajı ile Sevgililer Günü heyecanına eşlik ediyoruz.

Sephora Sevgililer Günü indiriminin öne çıkan ürünlerini birlikte inceleyelim;

 

SEPHORA COLLECTION BIG BY DEFINITION  MASKARA

Çok boyutlu fırça tasarımı,  güçlü siyah pigmenti ve  kirpiklere zarar vermeden şekillenmesini sağlayan  Sephora Big By Definition  maskara, makyaj tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Sephora’nın en eğlenceli üyesi Big By Definition Maskara, farklı boyutlarda liflerden oluşan fırçası sayesinde kirpiklerin tek tek ayrılarak anında yoğun hacim kazanmasını ve çarpıcı etkiye sahip makyaj stilleri oluşturmayı destekliyor. Fırçanın her bir lifi, her boyuttaki kirpiğe ulaşarak, alt kirpikler ve küçük kirpikler için ideal bir maskara olarak ön plana çıkıyor. Yoğun etkiye sahip besleyici formülü sayesinde her bir dokunuşla daha siyah, daha yoğun ve daha dikkat çekici bakışlara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

 

THIERRY MUGLER ALIEN EDP

Sizi her gün olağanüstü olmaya davet eden eşssiz bir parfüm olan ALIEN’ın şişe tasarımı adeta değerli kristal bir taşı anımsatıyor. Parfüm içerisindeki yasemin ve zambak, Hindistan’da toplanıyor ve IFF koku evi tarafından özenle seçiliyor. Üst notasında yasemin; orta nota Woodsy Notes olan parfümün temel notası ise kehribar kokusundan oluşuyor.

 

GIVENCHY GENTLEMAN BOISEE EDP

Gentleman Givenchy Boisee, baştan çıkarıcı notalarıyla  sevgi ve tutku dolu  erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Karabiber ve kişnişin baharatlı notalarıyla uzun süreli  büyüleyici bir etki yaratıyor. Kakaonun uyarıcı etkisi ve İris çiçeğinin romantik kokusu, Sandal ağacının odunsu notaları ile birleşerek sevdiğinizi mutlu edecek favori hediyeler arasında ilk sırada yerini alıyor.

 

 

GIVENCHY L’INTERDIT EDP

Ünlü parfümörler Dominique Ropion, Anne Flipo ve Fanny Bal tarafından tasarlanan L’Interdit bir buket beyaz çiçek (yasemin, sümbülteber ve portakal çiçeği dahil) ile paçuli ve yoğun odunsu notaları arasındaki kontrast temelinde oluşturulmuştur.

 

 

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM ILLICIT GREEN EDP

 Yeni Black Opium Illicit Green Eau de Parfum, enerji verici ve içgüdüleri harekete geçirici bir kadın parfümü olarak Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında dikkat çekiyor. Sıcak notalara sahip baharatlı kokusu, mandalina ve incirin tatlı dokunuşları ile kahve çekirdeklerinin şaşırtıcı birlikteliği, markanın cesur  YSL kadını için yarattığı güçlü duruşu temsil ediyor.

 

 

 

EMPORIO STRONGER WITH YOU EDP INTENSELY 100 ML

Emporio Armani, STRONGER WITH YOU INTENSELY ile gizemli erkeklerin güçlü yönünü ortaya çıkarıyor. Oryantal ve odunsu notaların birleşimi olan bu yeni koku, genç bir aşkın heyecanını yansıtıyor. Üst notasında lavanta, tatlı karamel ve tarçını birleştiren parfümün kalbinde  baharat ve menekşe kokuları dikkat çekiyor.

 

 

 

BENEFIT COSMETICS 24-HOUR BROW SETTER KAŞ SABİTLEYİCİ JEL

Çarpıcı bakışların yıldızı güçlü kaşlara hazır mısınız? 24-Hour Brow Setter 24 saat kalıcı* ve renksiz kaş jeli kaşları şekillendirip sabitliyor. Özel şekilli, çift taraflı fırçası ile  kaşları tek tek kavrayarak zarar vermeden uygulama kolaylığı sağlıyor.

 

 

ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR ONARICI GECE SERUMU

Çığır açan Chronolux Power Signal Teknolojisi ile YENİ Advanced Night Repair Serum daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına destek veriyor. Onarıcı gece serumu, gelecekte oluşacak yaşlanma belirtilerini hedefliyor, cildin sıkılaşmasına yardımcı olup, renk tonu dengesini eşitliyor. Ciltteki kuruluğu ve nemsizliği en aza indirmeye yardımcı oluyor ve cildin doğal  ışıltısını geri kazanmasına yardımcı oluyor.

 

 

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

Makyaj tutkunu sevdiklerinizi ya da kendinizi mutlu edecek yıldız hediyeler arasında ilk sırada yer alan Nars Radiant Creamy Concealer, kremsi dokusu ve göz çevresindeki halkaları, koyulukları etkili şekilde kapatmasıyla dikkat çekiyor.  Göz çevresi haricinde ihtiyaç duyulan yüzdeki her bölgeye rahatlıkla uygulanabilir. Bu ürün cildin nemli ve sağlıklı görünmesini desteklerken,  yorgunluk belirtilerini de en aza indirmeyi hedefliyor.

 

 

YVES SAINT LAURENT TATOUAGE COUTURE LİKİT RUJ

8 saate kadar dudaklarda kalıcı renk görünümünü destekleyen  YSL Beauty’nin ilk likit mat rujuyla tanışmaya hazır mısınız? Özel formülü sayesinde dudaklarınızda kusursuz bitiş sağlayan yoğun renk pigmentasyonu sayesinde kalıcı ve mat bir görünümü ön plana çıkarıyor. Birbirinden çarpıcı 18 rengiyle Tatouage Couture likit mat rujları, özel aplikatör tasarımı sayesinde ince detaylarda adeta bir profesyonel makyaj artisti gibi kontrolü ele almanızı sağlıyor, dudak kıvrımlarınızı kontür tekniği ile belirginleştirmeye yardımcı oluyor.