SEPHORA İLE BLACK FRIDAY HEYECANI BAŞLADI!
Ana Sayfa SEPHORA İLE BLACK FRIDAY HEYECANI BAŞLADI!

SEPHORA İLE BLACK FRIDAY HEYECANI BAŞLADI!

Sephora Türkiye, alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği  “BLACK FRIDAY” indirim dönemini, birbirinden özel fırsatlar ve kampanyalarla adeta bir kutlamaya dönüştürüyor.

Sephora Türkiye mağazalarında, Sephora Türkiye Mobil Uygulaması ve sephora.com.tr’de Black Friday indirimlerini keşfetmenin tam zamanı!

Sephora Türkiye Mobil Uygulaması ve sephora.com.tr’de 24 Kasım 2021’de başlayacak olan Black Friday indirim dönemi, Sephora mağazalarında ise 26 Kasım’da tüm heyecanıyla sizleri bekliyor!

Cilt bakımında, makyaj malzemelerinde ve parfümlerde ve sadece Sephora’ya özel markalardaki indirimler, avantajlı tekliflerle güzellik tutkunlarının radarına giriyor.

Bu dönem kapsamında Drunk Elephant markası hariç tüm ürünlerde 2.’ye %50 indirim ve seçili ürünlerde %50ye varan indirim fırsatı uygulanıyor. Sephora’nın online platformlarında ise ünlü markaların seçili ikonik ürünleri net %30 indirim avantajıyla güzellik tutkunlarını kucaklıyor.

 

ALIEN EDP MUGLER KADIN PARFÜMÜ

Her gün olağanüstü olmaya davet eden gizemli bir parfüm olan Alien, muhteşem bir esintiyle kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! MUGLER’in bu güçlü parfümünün şişesi adeta kıymetli bir mücevheri, değerli kristal bir taşı akla getiriyor.Alien’in içerisindeki yasemin, zambak, Hindistan’da toplanıyor ve IFF koku evi tarafından özenle parfüm tutkunları için seçiliyor

 

 

ARMANI MY WAY EDP PARFÜM

Giorgio Armani’nin yeni kadın parfümü My Way’in eşsiz dünyasını keşfetmeye hazır mısınız? Baş döndüren beyaz çiçeklerden oluşan bir buket, dünya metaforu olarak yaratılmış tılsımlı bir şişede saklanıyor. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır’dan gelen portakal çiçeği ile güne aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan’dan gelen yasemin çiçeği ile koku tamamlanıyor.

 

YVES SAINT LAURENT LIBRE PARFÜM

Yves Saint Laurent’in her şeyi sınırsızca yaşama özgürlüğünü hissettiren imza kokusu LIBRE… Lavanta ve portakal çiçeğinin etkileyici eşsizliğinden doğan feminen bir koku. Özgürce tasarlanan ve bir mücevher gibi şişeyi saran ikonik Cassandre logosuyla güçlü kadınların vazgeçilmezi oluyor.

 

ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR SERUM

Yaşlanmanın tüm negatif etkilerine karşı güçlü bir savunma, kırışıklıklarla savaşta yeri doldurulamaz bir kalkan, daha hızlı onarıcı etkisi ile gençliğinizi ortaya çıkaran mucize formül: Estée Lauder Advanced Night Repair onarıcı gece serumu ile tanışın!
Çığır açan Chronolux Power Signal Teknolojisi ile YENİ Advanced Night Repair Serum daha sıkı bir cilt için – bir ilk olarak-  hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına yardımcı oluyor.

 

MICHEAL KORS WONDERLUST 30 ML EAU DE PARFÜM

Oryantal  lüks çiçeklerin harmanı, baharatlı notalarla karşı koyulamaz bir şekilde bu parfümün içinde birleşiyor.  İtalyan Bergamot’un tazeliği ve Pembe Biber’in davetkar notaları bu şişede güzellik tutkunlarını bekliyor! Büyüleyici imza koku, içerdiği çiçekler, karanfilin kışkırtıcı baharatı ve güneş çiçeğinin vanilyalı dokunuşu ile derinlik kazanıyor. Kaşmir Ağacı, Sandal Ağacı ,Sri Lanka’nın egzotik buluşması etkileyici içeriği tamamlıyor.

 

FOREO BEAR AKILLI MICROCURRENT YÜZ SIKILAŞTIRMA CİHAZI

FOREO’nun yeni BEAR microcurrent cihazı, yaşlanma karşıtı bakımı bir üst seviyeye taşıyor. BEAR yüzünüz ve boynunuzdaki 69 kası çalıştırmayı desteklemek için gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler kullanıyor. Kişiselleştirilebilir microcurrent yüz bakım egzersizleri ve Anti-Shock System™ ile BEAR, etkili ve güvenli microcurrent cihazı olarak güzellik tutkunlarının karşısına çıkıyor.