SEPHORA ile SEN DE AŞKI HİSSET!
Ana Sayfa Parfüm SEPHORA ile SEN DE AŞKI HİSSET!

Parfüm

SEPHORA ile SEN DE AŞKI HİSSET!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, Sevgililer Günü dönemini özel kampanyalarla buluşturuyor, şimdi hem kendinizi hem de sevgilinizi şımartmanın tam zamanı!

Sephora, kokusuyla iz bırakarak sevdiklerini etkilemek isteyenler için 1 Şubat – 14 Şubat 2020 tarihleri arasında, seçili parfümlerde geçerli olacak net % 20 indirim, Sephora üyelerine özel cilt bakımı ve makyaj alışverişinde herhangi 2.ürüne %30 indirim ve Sephora Collection seçili ürünlerinde %30 indirim fırsatı sunuyor.

Sephora Türkiye mağazalarında, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve sephora.com.tr’de uygulanacak olan kampanyalarla 14 Şubat’ta aşkı hissetmenin tam zamanı…

Sadece 1-14 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olacak Sevgililer Günü’ne özel sunulan indirim fırsatlarıyla Sephora, bu yılda çiftleri unutmuyor, aşka davet ediyor. Kampanya detayları sephora.com.tr’de.

 

Yves Saint Laurent Black Opium Edp Parfüm

İlham kaynağı  bağımlılığın modern, genç ve canlı bir yorumu. BLACK OPIUM, tıpkı bir adrenalin dozu gibi daha yoğun ve enerjik bir hayat için benzersiz bir koku. Bugünün Yves Saint Laurent kadını gibi dinamik, enerjik ve korkusuz!

Özgür ve özgüven sahibi, her hareketiyle yeni deneyimlerin peşinde olan Opium kadını, kendi benliğini en uç noktalara kadar taşıyor.

Siyah kahvenin heyecan verici enerjisi beyaz çiçeklerin iddialı kadınsılığı ile buluşan parfüm, şişenin kalbindeki halka ile feminenlikle patlayan bir enerji, yumuşak ve aynı zamanda sofistike…

 

 

Givenchy Gentleman Edt Intense

Gentleman Givenchy, bağımlılık yaratan bir tazeliğe dalış olan yeni Eau de Toilette Intense’ı ortaya koyuyor. Yumuşaklığın gücü kucakladığı aromatik çiçeksi odunsu bir koku.

Alevli bergamot, fesleğen ve kakule, yumuşak mavi irisin sofistike olmasıyla genişletilmiş, kaynaştırıcı ve anında taze bir esinti sunuyor. İçeriğindeki güçlü ve cömert sedir ağacı ve pürüzsüz kumarin ile derinleşiyor.

Eau de toilette Intense Gentleman Givenchy, derinlemesine büyüleyici bir kontrastlı yolu ortaya çıkarıyor.

 

Lancome Idôle Edp

Idôle, hep daha iyisini isteyen, kendine güvenen kadınların, dünyaya ilham veren yeni idollerin parfümü olarak karşımıza çıkıyor.

3 farklı ırktan 3 kadın parfümör IDÔLE’ü yaratmak için bir araya geldi. Birbirlerine eşsiz bir bağlılık ve uyum ile çalışan bu üç muhteşem kadın, parfüm dünyasının ilk miskli floral şipre parfümünü hayata getirdi. Idôle, sürdürülebilir kaynaklardan üretilmiş içerikleriyle gerçek bir eser.

İçeriğindeki yasemin, gül ve beyaz şipre akorları ile hafif olduğu kadar vurucu, hem konforlu hem güçlü bir parfüm. Temiz, ferah ve ışıltılı… Kadınlar tarafından, her kadın için yaratılan evrensel bir bağımlılık.
Zarif şişesi gelecekten ilham alınarak tasarlandı. 1,5 cm kalınlığıyla dünyanın en ince parfüm şişesi. Elde tutması kolay, rüzgar yakalamak gibi bir his veren hafiflik. İçten gelen, gerçek bir ışıltı saçıyor.

 

Armani Stronger With You Absolutely

Mutlak sevginin simgesi, Emporio Armani STRONGER WITH YOU ailesi, güçlü erkekler için mutlak çekiciliği ve aşkı simgeliyor. Emporio Armani’nin yeni erkek parfümü STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY koleksiyonun en yeni olarak tutkunlarını çağırıyor.

Parfümör Cécile Matton (MANE) tarafından yaratılan koku, taze ve baştan çıkarıcı içeriklerin birleşiminden oluşuyor. Koku, bergamot ile harmanlanan ince rom akoru ve baharatlı bir etki yaratmak için elemi – amber kombinasyonunun eşsiz uyumu eşliğinde açılış yapıyor.

Kokunun kalbi, güçlü aromatik bir çekicilik yaratmak için aromatik davana, likör ve meyveli notalar ile yaratılıyor.