Sephora ile Tüm Gözler Üzerimde!
Ana Sayfa Sephora ile Tüm Gözler Üzerimde!

Sephora ile Tüm Gözler Üzerimde!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, ‘’Tüm Gözler Üzerimde’’ kampanyası kapsamında 16 Ağustos – 19 Eylül 2021 tarihleri arasında sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarından yaptığınız herhangi bir makyaj alışverişinizde Sephora Collection 125 ml Göz Makyaj Temizleyicisi‘ni sadece 30 TL fiyatı ile sizlerle buluşturuyor.

Rengarenk ve eğlenceli dünyamızda gözlere odaklanarak, tüm makyaj tutkunlarının olmazsa olmazı olan seçkin markalara ait ürünlerimizle sevdiklerinizi ve kendinizi şımartmanız için yanınızdayız.

‘’Tüm Gözler Üzerimde’’ kampanyasıyla beraber Sephora Collection, Rare Beauty, Fent Beauty, Too Faced, Benefit ve Huda Beauty gibi vazgeçilmez markalara ait yapılan makyaj alışverişlerinizde Sephora Collection’ın 125ml Göz Makyaj Temizleyicisi‘ne 30 TL’ye ulaşabileceksiniz.

Sephora ürünlerini, sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfetmenin tam zamanı…

 

Benefit Cosmetics They’re Real! Magnet Maskara

Yenilikçi formülüyle They’re Real! Magnet! ile tanışın! Daha fazla uzunluk ve belirginlik için manyetik minerallerle zenginleştirilmiş formülü kirpiklerin hayallerin ötesinde uzun görünmesine destek oluyor. Yaklaşık 36 saat boyunca kirpiklere uzunluk vadeden maskara, esnek, hafif ve kolaylıkla üst üste uygulanabiliyor. Neme ve suya karşı dirençli olan ürün, manyetik etkiyle kirpiklerinize göz alıcı bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor.

 

Fenty Beauty Full Frontal Maskara

Göz alıcı bir kirpik görünümü için tasarlanan, hacim etkisi, uzunluk ve kıvrık bir kirpik görünümü için özel bir fırçaya sahip maskara performansı ile dikkat çekiyor. Full Frontal Volume, Lift & Curl Maskara, hacimli, kıvrık ve kalkık kirpiklere sahip olmanıza yardımcı oluyor.

 

Too Faced Better Than Sex Maskara

Too Faced Better Than Sex Mascara, kum saati şeklindeki fırçası ile kirpikleri tek tek ayıran, saran ve kıvıran yoğun siyah renkli hacim veren bir maskara özelliği taşıyor. İki kat uygulama ile daha da hacimli, kıvrık ve dramatik kirpikler, üç kat uygulama ile de olabildiğince en üst seviyede yoğun, hacimli kirpiklerin oluşmasına destek oluyor.

 

Huda Naughty Nude Palette Far Paleti

Huda Kattan’ın ikonik markası Huda Beauty, özgün renkleri bir arada buluşturduğu Naughty Nude far paleti, kremsi formülüyle ışıltılı tonlarda öne çıkıyor.  Orijinal tonların bir araya gelmesiyle oluşan ürün, büyüleyici bakışların iddasını ortaya koymaya yardımcı oluyor. Birbirinden farklı 18 renk tonuna sahip ürün favoriniz olmaya aday!

 

Rare Beauty Perfect Strokes Mat Likit Liner

Perfect Strokes Mat Likit Liner, her seferinde dramatik bir netlik için ultra siyah pigmentlerle formüle edilmiş suya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Esnek fırça ucu ince veya kalın çizgiler oluşturmak için 1000’den fazla kıl içeriyor. Güçlü ve pürüzsüz bir görünümü destekleyen suya dayanaklı olan likit liner, net çizgilerin başkahramanı oluyor.

 

Sephora Collectıon Pocket Far Paleti

Sephora Collection far paleti, renk seçenekleri ve güçlü yapısıyla güzellik rutininize eşlik ediyor. Mat ve parıltılı renk seçeneklerini tek palette buluşturan Sephora Collection, göz makyajınız ile dikkatleri üzerinize çekmenize destek oluyor. Mini boyu ile her zaman, her yerde makyajınıza küçük dokunuşlar yapmak için yanınızda!

Sephora Collection Size Up Maskara

Kirpikleri maksimumda büyütmek için hacmi sonuna kadar arttıran bu yeni maskara ile, kirpiklerinizdeki yoğunluk hiç olmadığı kadar ön plana çıkıyor. Ortadaki kısa kılları sayesinde kıvrılmış ve uzamış kirpiklerle mükemmel bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Kremsi bir dokuya sahip olan Size Up Maskara, ekstra yoğun siyah kirpikler, uzun süre kalıcılık ve dayanıklılık vadediyor.

Sephora Collection Geri Çekilebilir Kaş Kalemi

Ekstra ince uçlu, uzun ömürlü ve su geçirmez formüle sahip bu kalem, kaşları tasarlayarak, yapılandırmaya yardımcı oluyor. Kaşlarınızı kolayca tasarlamak için 4 ultra doğal tonda bulunan geri çekilebilir kaş kalemi, kolaylıkla uygulanıyor.

 

Sephora Collection New Classic Göz Fırçası

Makyaj kadar eğlenceli olan makyaj fırçaları, Sephora Collection’ın rengarenk dünyasında yerini alıyor. Sephora Collection Klasik Göz Fırçasının üst kısmı sentetik elyaftan üretiliyor. Göz farını baz olarak uygulamak veya göz kapağını renklendirmek için kullanılan yuvarlak uçlu fırça, makyaj rutinlerinin gizli kahramanı olmaya aday…